cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kivi-kdaj?

clock-img

29.11.2004, 10:57

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kdaj lahko dam kivi malemu? Star je 10,5 meseca, pa me je malo strah, ker vem da je alergen.:zmeden:

clock-img

29.11.2004, 11:09

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ojla! Za kivi piše v reviji Paparici, da od 12meseca dalje. David ga pa že papca oz. bolj pije. Ko mu delam sveži sok, dam včasih tudi kivi zraven.
Probaj mu dat prvi dan malo in naslednjič malo, potem pa boš videla, kako ga prenaša.

Pa-pa:miska:

clock-img

29.11.2004, 11:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi že pred enim letom Tiborju dala smiksanega med banano. Mnjami. Enkrat poskusi, mogoče polovičko, pa potem kakšna dva dni počakaj. Sicer pa je pri nas kivi odlično deloval za prebavo.

clock-img

29.11.2004, 11:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi ga ze pri sedmih veselo miksamo k pomaranci in banani..ko vidi to mesanico,cvili ze od dalec tako rad to je..vsaj nekaj :)

clock-img

29.11.2004, 12:28

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Jaz sem svojemu dala 3 male koščke in ni imel reakcije tako, a bomo veselo nadaljevali. Star je pa skoraj 7 mesecev.

clock-img

29.11.2004, 12:31

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Mojga skoraj nič ne napenja. Je že pri 5 mesecih pojedel cel krožnik leče in je bil čisto o.k.

clock-img

29.11.2004, 13:07

clock-img

Mel

pencil-img

32

Tud mi smo ga probal z banano in pomarančo pri osmih mesecih in je res odličen za prebavo.

clock-img

29.11.2004, 14:46

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Tudi mi kivi kar prakticiramo, predvsem zaradi prebave. Naša Pia ga ima zelo rada. Včasih dodam riževe kosmiče, včasih banano ipd. Jemo pa ga že nekaj časa (mislim, da že 2 meseca). V kratkem bomo stari 9 mesecev.

clock-img

29.11.2004, 15:41

clock-img

Anonimen

A ni neka fora s temi peškami, da naj bi jih stran dal ali sme jaz kaj pomešala?:zmeden:

clock-img

29.11.2004, 18:55

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst sem ga Zari (skor 7 mes) dala ze en cas nazaj malo pa ji ni bilo nic,tud pomarance in mandarine ji dajem ze od 4.5 meseca,pa ji tud ni blo nic...Obozuje jih!!!

Tko da malika... V AKCIJO!!!
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem