cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kislina razjedla marmor

clock-img

17.07.2013, 21:15

clock-img

ona

pencil-img

3685

Joj, če jaz ne bom znorela...sine je danes se trudil bit priden in se je lotil sesat dnevno, ampak ko je šel po sesalec na podstrešje je polil kislino,ki se uporablja za odmaševanje odtokov po marmornih stopnicah. Trudil se je reševati z starimi brisačami,ampak je tudi te brisače dobesedno razjedlo.
Čeprav sem mu takoj pomagala,je razjedlo tudi marmorne stopnice,tako,da so sedaj mat. V bistvu je razjedlo tisti sloj leska in zdej ne vem kaj se lotit,ker je grozno.
V marmor Hotavlje sem že pisala,upam na odgovor, drugače pa imate mogoče kakšno idejo s čim naj premažem,da dobim lesk nazaj user posted image

clock-img

18.07.2013, 21:00

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

kolikor je meni znano, se marmor polira do sijaja in ne lakira

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

19.07.2013, 08:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.07.2013, 20:08

clock-img

ona

pencil-img

3685

Metulj 333, bom poročala,ma šele čez 2 tedna,kos e vrnejo iz dopusta moji kamnoseki :(
Kaj si pa mislila če je z sinetom vse ok :)
Čeprav se ne morem spomnit na debato,je z sinetom vse super,priden fant :)

clock-img

19.07.2013, 21:20

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Metulj je verjetno mislila, če ima od tega politja kisline kaj posledic tudi tvoj sine, če je nehote polil tak grozen gift, da je razžrl kamen. Raje si ne predstavljam kaj bi se lahko zgodilo z njim. Vsaj jaz sem najprej pomislila na to.
Drugače pa- marmor dobi tak sijaj s poliranjem in ne lakiranjem. Vendar dvomim, če bo pri vas tole popravilo kar tako v izi, ker je kamen najverjetneje to kislino vsrkal oz razjedel tudi globlje in je najbrž škoda večja kot le na površju. In tudi, če bi se zadeva pobrusila in zopet spolirala, je malo verjetno, da se ne bi poznalo.

< Sporočilo je popravil patrino -- 19.7.2013 21:24:19 >

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

19.07.2013, 22:42

clock-img

ona

pencil-img

3685

Joj, ma sem res smotana...ja sin je ok, je na srečo pravočasno videl in zmetal gor nekaj brisač,ki so dobesedno izginile v kislini,odpr vsa okna...jaz sem tisti trenutek peljala psa na sprehod in je bil revež sam :( Si pa ne predstavljam kaj bi se lahko zgodilo. Sin ima 14 let in je že dokaj velik,da je znal pravilno ukrepat,na srečo :)

clock-img

22.07.2013, 09:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.10.2013, 11:33

clock-img

JUST CLEAN

pencil-img

28

pokusite polikirat z lakom ali kaksnim dodatkom

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem