cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kika

clock-img

30.10.2005, 19:55

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Jutri gre naša družinica v Graz in bomo malo pogledali po Ikei, Toysu ipd., pa me zanima, če se splača skočiti tudi v Kiko. Ali imajo dobro izbiro otroške opreme (pohištva)? Kako pa so cenovno? Je to blizu Ikee? Ali je morda še katera trgovina z otroškim pohištvom blizu? user posted image

clock-img

30.10.2005, 19:58

clock-img

rija

pencil-img

15589

V kiki imaš zelo veliko izbiro otroške opreme, je pa res, da lahko kupiš "firme" in te so drage. Tudi izbira otroškega pohištva je ogromna.
Dobiš vse za dom. Ne primerjaj pa cen z ikeo. Primerjave namreč ni.
Kika je po mojem naslov, če želiš kupiti izdelke priznanih designerjev in firm. Se pa splača pogledati in dobiti kakšno idejo...
Lepo nakupovanje.
Je blizu ikee: v krožnem prometu boš na levi strani videla kiko, greš pa en izhod naprej. Bodi previdna, ker če zluftaš, se boš znašla v 10 km dolgem predoru pod grazem... 

< Sporočilo je popravil rija -- 30.10.2005 19:59:36 >

...vox populi...

clock-img

30.10.2005, 22:17

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Hvala za odgovor - otroško bova dala delati in vsaka ideja prav pride. Lep večer, mene že daje ura.

clock-img

30.10.2005, 22:53

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Nasproti Ikee, oz. malo pred njo na drugi strani ceste, je Mobelix, če me spomin ne vara. Vsekakor sem jaz Ikea freak in vztrajam pri tem, da je Ikea najboljša, v ponudbi in prijaznih cenah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem