cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kekčeva dežela

clock-img

08.08.2011, 09:26

clock-img

livia

pencil-img

2395

Je kdo že bil? Ne mislim z vrtcem, ampak družinsko.
Je primerno za 3 in 5 let?
Kolk je hoje, je fajn vzet kaj za jest in pit s sabo?

clock-img

08.08.2011, 09:32

clock-img

Anonimen

priporočam. hoje ni veliko. ne rabiš nič veliko vzet, ker vas tam postreže Pehta. sploh starši so večinoma navdušeni nad njo.user posted image

clock-img

08.08.2011, 09:42

clock-img

Anonimen

Bom kar tukaj pristavila piskrček:
Mogoče kdo ve, ali so v deželi Sneguljčice na Blokah mogoče tudi individualni obiski (za družine)? Naša je bila z vrtcem, čist navdušena in bi šli še enkrat sami.

clock-img

08.08.2011, 10:08

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Za 5-letnico ziher je, za 3-letnico pa odvisno, koliko se boji Bedanca. Mi smo bili lani in je takrat 6-letnik ful ful uzival. Samo on se zna zelo vzivet v te reci in se vedno blazno verjame v tak svet, tako da je bilo ful fajn. user posted image Edino kar me je motilo, so bili eni starsi, ki so tam ocitno ze bili ali pa so bili vsega navelicani in so govorili, kaj se bo zdaj zgodilo in kvarili vzdusje. Taki naj raje ostanejo doma user posted image Traja pa uro ali dve, saj pise nekje na njihovi spletni strani. Pri Pehti dobis caj in pecivo z nekimi gadovimi zadevami za pogum user posted image user posted image

clock-img

08.08.2011, 10:22

clock-img

malamala

pencil-img

30

Ribica, ali je to vedno le organiziran obisk, ali se lahko tudi sam sprehodiš s svojimi otroki?
Gledala sem na spletni strani (http://www.kranjska-gora.si/Aktivnosti/Poletne-dogodivscine-za-otroke/Kekceva-dezela) in mi ni najbolj jasno... Ali obstaja kje kakšna spletna stran z več informacijami?

clock-img

08.08.2011, 10:54

clock-img

livia

pencil-img

2395

Hvala za info.
Kolikor je meni jasno, to vedno organizirajo, saj če greš sam glih niso junaki 24 ur na dan tam. Pokliči v Julijano turizem, pa ti povejo kdaj imajo ture. 051-623-701

clock-img

16.08.2011, 14:39

clock-img

livia

pencil-img

2395

Samo poročam, da smo preiveli čudovit dan. Tudi tri letnica je uživala in ogromno odnesla.

clock-img

16.08.2011, 15:19

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Livia, lahko poveš kaj več.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

17.08.2011, 08:18

clock-img

livia

pencil-img

2395

Preveč ne smem, ker potem ostalim ne bo zanimivo. Kaj te zanima?

Jaz sem bila bolj v dvomih, če smo dovolj stari in se je izkazalo, da je primerno tudi za 3,5 letnike, če so že gledali kdaj Kekca.

Drzgače je pa vse organizirano. Vsedeš se na bus in te peljejo v neznano in po 2 urah te pripeljejo nazaj.

< Sporočilo je popravil livia -- 17.8.2011 8:19:51 >

clock-img

22.08.2011, 13:25

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Malamala, lahko greš sama, samo tam pač ni igralcev :) Je pa zelo lepa pokrajina. Mi smo jo lani našli po naklučju, letos pa smo jo mislili zaobiti, pa smo se na poti do Krnice malce izgubili in pristali pred Brincljevo domovanje :)

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem