cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Keglove vaje

clock-img

25.05.2008, 17:54

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Ali ste imele po porodu kaj težav z mišicami medeničnega dna? Ko grem na wc, še vedno ne morem zaustaviti curka. Sem pa skoraj 3 tedne po porodu. Keglove vaje delam vsak dan. Je pa res, da jih zadnja dva meseca pred porodom nisem smela delati.
Po prvem porodu nisem imela težav s tem, sedaj me pa to ful muči in nervira, ker so mišice tako švoh. Se bo stanje sploh izboljšalo?

clock-img

25.05.2008, 21:33

clock-img

ona

pencil-img

3685

¨Po moje z veliko vaje bi se ti moralo stanje popravit!Kar vztrajaj!user posted image

clock-img

25.05.2008, 22:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Drugega kot vztrajat nimaš.
Jaz sem 2x rodila in po nobenem porodu nisem imela problemov s temi mišicami. Keglove vaje sem delala že v nosečnosti in to kar pogosto, prav tako takoj po porodu. Če jih nisi smela delat v nosečnosti, je verjetno zarad tega zdaj tako stanje pri tebi. Poskušaj jih res pogosto delat in vsakič bolj zadrževat mišice.

clock-img

26.05.2008, 08:31

clock-img

ozziebo

pencil-img

689

Počasi bo bolje, jaz sem imela več kot en mesec težave, čeprav sem delala Keglove vaje praktično do poroda. Potem je trajalo nekaj časa, da sem spet dobila pravi občutek, je pa zoprno, ker traja toliko časa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem