cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdo tukaj je starš?

clock-img

28.08.2006, 06:37

clock-img

Anonimen

Opažam, da se debatira še bolj kot na kakšnem specializiranem spolnost forumu, pa me zanima, če ste tukaj res vsi starši? Jaz sem, oče, mam sina in čakamo na prinovo user posted image

LP

clock-img

28.08.2006, 06:47

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Zakaj pa ne bi bili starši? Kaj starši ne smemo več misliti na sex?

Ja, jaz sem tudi mati in kljub temu še vedno sexam, še vedno mislim na sex, se še vedno česa novega naučim oz. prevzamem...

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

28.08.2006, 07:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, sem tudi starš, pa istega mišljenja sem kot Cukrček!

clock-img

28.08.2006, 07:34

clock-img

Anonimen

tukaj smo večinoma starši. lahko vidiš po drugih podforumih kakae teme so

clock-img

28.08.2006, 07:48

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

eh, dejte no... človk je pač mislu, da otroke prinesejo štorklje.  user posted image user posted image najbrž mu na kraj

pameti ni prišlo, da bi pomislu, da se "delajo" s seksom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj vidva ne seksata s partnerko ali kako sta deco naredla??

bakfark ali brkfrk ali kaj že si - nismo vsi taki, da po prvem otroku nehamo seksat in se gremo celibat. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2006, 08:09

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Imam sina in ... ja, še vedno seksam. Vedno več. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.08.2006, 11:47

clock-img

Sita

pencil-img

926

Otroci so ratali, ko smo mislili, da je sex namenjen le samo delanju otrok, sedaj pa se učimo in spoznavamo, kaj vse se lahko še odkrije na tem področju in tega je še zeloooo veliko.

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

28.08.2006, 12:10

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Ja,sedaj ko smo že vsi opazili, da sex ni le user posted image delat vsi na veliko eksperimentiramo in sexamo kot zajci. user posted image Pa kaj!!!!
Drugače pa, ja. Tukaj smo večinoma starši, mamice v pričakovanju in takšni, ki si še želijo postati starši. A misliš, da tvoja mama in ati nista več sexala po tem ko sta te imela user posted image
Brez zamere!

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

clock-img

28.08.2006, 12:21

clock-img

Anonimen

Punce jaz mislim da je hotel le pripomnit da se na podforumu "spolnost" objavlja vse več bedarij kar podobno razmišljam  tudi jaz. In z stavkom če smo vsi starši je pomojem mislil predvsem na to da se nekatere obnašate še tako otročje da vam človek nebi prisodil niti 12 letuser posted image user posted image user posted image user posted image Komu kam paše in na kolkih bi ležale ter z katero palico bi se še same matrale, in kolikokrat na dan............kot bi se hvalil najstnik. Res vam je za zaploskat samo še slike čakamo da se mal pokažete kako fajn ste v položajihuser posted image

Pa saj je vseeno Bakfark od ene Anonimke ki je že zelo dolgo tu gor ti polagam na srce da raje preskočiš take objave namesto da komentiraš ker res nima smisla.

clock-img

28.08.2006, 12:44

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ej anonimka to si pa tako dobro napisala, se cist podpisem pod tabo.

P.s.: drgac sem jest tud stars mam eno navihanko doma user posted image

clock-img

28.08.2006, 13:33

clock-img

anonimni

pencil-img

13

Ja a še nisi opazil da so na tem forumu starši ampak je en problem izgleda večinoma ločeni (je pač treba kdaj tudi kaj uporabiti za sprostitev) Ha hauser posted image

clock-img

28.08.2006, 15:11

clock-img

Anonimen

Khmm.. Kaj pa ima to veze?!

clock-img

28.08.2006, 17:45

clock-img

Anonimen

Ej, ej, ej, CURIK!!! To bi rekli kmetje svojim konjem, ki jih nikakor ne morejo ukrotiti! Zdaj pa po vrsti, vsi tisti, ki se čutite izzvane, preberite še enkrat moj post in mi povejte s katerim, točno, delom sem vas užalil? Dajte malo tolerance. Vi kar dajte seksat, tako je tudi prav!

clock-img

28.08.2006, 18:28

clock-img

Anonimen

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem