writing-img

Kdaj zobeki?

clock-img

19.02.2005, 22:04

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, kakšne izkušnje imate s prvim zobekom. Kdaj ste ga pričakali in če je bilo hudo!

Enostavno ne vem, kako ji naj štejem čas kdaj mora kaj priti in kaj lahko pričakujem pri njeni starosti (ker se ne more primerjati z vrstniki in ne z enomesečniki, kolikor bi bila zdaj stara)!

Smo rojeni v 29.tednu, 1550g in 40,5 cm dolžine!

Hvala za informacije,

Bojana

clock-img

20.02.2005, 08:14

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Mislim,da moraš v bistvu šteti od takrat,ko naj bi se rodila.Tako so meni rekli v LJ.Ne vem?Najbolje je,da vprašaš pediatra,pa ti bo on-a najbolj razložil.
en lp:morje:D.

clock-img

22.02.2005, 16:56

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

razvoj in vse ostalo moraš štet od datuma, kdaj bi morala biti rojena, Zoja je prvi zobek dobila novembra se pravi pri njenih pravih 10 mesecih.(oz. pri osmih, če odštejem dva meseca)!
Sedaj je star 13 mesecev in ima 4 zobeke.(če odštejem dva meseca je sedaj star 11. mesecev)!
:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

22.02.2005, 16:59

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

Drugače pa se morama tudi pohvalit, da že hodi sama cca. 14 dni, in ji gre zelo dobro od rok!!!!
:kuza::kuza::kuza::kuza:

clock-img

22.02.2005, 19:44

clock-img

Anonimen

Torej bo še nekaj časa mir! Je pa res, da se tako slini, da komaj uspem brisat. Mi je pa bilo jasno, da je prehitro.

Na čimveč zob z čim manj bolečin!

BOjana9nebesa

clock-img

23.02.2005, 18:02

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ja res je...razvoj se steje od PDP - ja...mi smo jih dobili pri cca 4mesecih..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem