cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj zaspijo?

clock-img

16.12.2005, 10:37

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Kdaj vaši sončki zvečer zaspijo. NAša 16 mes. Alja gre spat že takoj ob sedmih včasih še prej in sama tako hoče, spi pa tud pol do pol sedmih, sedmih zjutraj. V bistvu semkar srečna mamica.user posted image

clock-img

16.12.2005, 12:19

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Naš zaspi ob 17:30 h do 18:30h, nato se prebudi, se gremo kopati, podojit in nato zaspi tam okoli 21h.user posted image  Sedaj se prebuja ponoči, ker mu rastejo zobje.

clock-img

16.12.2005, 12:28

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

user posted image user posted image user posted image
Saj ti privoščim, ampak ob tem se spomnim na naše spanjeuser posted image user posted image

clock-img

16.12.2005, 13:24

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ja no, tud pri nas ni nič kaj prida, za zaspat ni problema, zaspimo okol osmih - poldevetih, pol pa zbujanje in zbujanje in ni konca čeprav je zdaj dva dni fuuuuuullll pridna in je pridno spala, sem misla da se mi je bog prikazal user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

16.12.2005, 13:27

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Moja zaspi ob 23.00- 24.00 in zbudi se ob 7.00, se podojimo in naprej do 10.00

clock-img

16.12.2005, 14:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Do ene 17 meseca je hodila spat strogo ob 18ih-do zjutraj...zdej k je (kao) že velika oz. mal večja hodi ob 19ih-19.30 odvisno kolk spi čez dan...
lpk

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

16.12.2005, 16:39

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Naša obvezno večerja ob 16.30 do 17h, potem sledi kopanje, ob 17.30 do 18h pa že sladko spi. Ponoči se redko zbudi (mogoče, da kaj popije...1x na mesec), spi pa do 7h ali 8h zjutraj.
Stara je pa 14 mesecev in ima tak ritem od 6. meseca naprej. Res fajnuser posted image

clock-img

16.12.2005, 16:48

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Zaspi med osmo in deveto, spi pa do sedmih, osmih zjutraj. Celo noč prespi že od dveh mesecev in pol, tako da nimamo kaj jamrat. Sploh. user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

16.12.2005, 20:05

clock-img

Anonimen

Med 7 in 8 zvečer zaspi. Spi do šestih zjutraj - ravno prav, da potem vstanemo, se zrihtamo in ob 7h krenemo od doma v službo.
Ponoči v glavnem spi. Včasih se kaj prebuja, vendar ko dobi dudo, takoj zaspi nazaj. sem prav vesela, da je tko priden.user posted image

clock-img

19.12.2005, 07:28

clock-img

bini

pencil-img

1623

no ja, tud jest vam privoščim... ampak za kak teden bi z veseljem menjala s katero med pridnimi ..da bi se vsaj mal naspala - možu to gre, ker spi kot ubit in jo jest že potolažim ko se on enkrat okol obrne...

ampak ko vas berem, vsaj vem, da otroci ponoči tud spijo - mi smo takega naročili drugega sončka :)) če ga ne bo ana zbujala user posted image ..
prej ko je sam jokala sem lažje poslušala, zdej ko pa na glas kriči MAMI je pa situacija much worse user posted image .... no ja, pač imam podočnjake do kolen user posted image

clock-img

19.12.2005, 07:39

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Bini. Naj te potolazim. Jakob se zbudi 3-4x na noc. Poleg tega imamo se majhnega dojencka (Emo), ki se zbudi 3x na noc. Ves kje so ze moji podocnjaki? Ker me je v nosecnosti z Jakobom mucila nespecnost, nisem posteno spala se dve leti, pa najbrz se kaksne dve leti ne bom.. Raje se ne tolazim, da ne bom razocarana.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je pisala Seven. Seveda.. :)

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

clock-img

19.12.2005, 14:25

clock-img

bini

pencil-img

1623

ej seven - hvala za tolažbo...
saj vem da nas je precej takih, ampak včasih si res želim da bi vedela recept kako otroka naučit spat.. al pa je mogoče to v genih user posted image .. čeprav po nama tega ni podedovala, hehe..
ah no, sej dobro je, da kava večinoma funkcionira in pa to, da sem ter tja se mala dama spozabi in celo prespi noč - ampak to je taka izjema, da rajš ne omenjam...
mah sej bo a ne?? bom bolj stokala potem ko se bosta dva zbujala..
srečno user posted image

clock-img

21.12.2005, 23:18

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našedva gresta v posteljo okoli 21h,zaspita pa okoli 22h.Če jim zjutraj ni treba vstat,spita tudi do 10h.user posted image
Če pa morata vstat,pa vstaneta okoli 6.30.Takrat,pa imamo žurke.Zvečer ne zaspat,zjutraj ne vstat.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

22.12.2005, 11:45

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Spat gre okrog 20:30 spi pa med tednom običajno do 6:15 (travma zbudit jo), če pa ni treba vstajat pa spi do 7:30.

Od 4. meseca dalje spi celo noč! user posted image

clock-img

22.12.2005, 11:49

clock-img

Anonimen

Vsak dan je ob 20. uri v postelji, nema trte mrte!user posted image
O.k., razen če ga sama "poserjem" in gre med vikendom čez dan ful pozno spat in vstane npr. ob 18. uri, kot se je že zgodilo. Takrat ga seveda ne silim ob osmih spat.

clock-img

22.12.2005, 12:08

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Moj gre spat okoli 8h in spi celo noč do 7.30-8h zjutrajuser posted image user posted image user posted image ...preden sem ga prestavila v svojo sobico pa se je zbujal po 5x na noč!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem