cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj vam je test pokazal +

clock-img

09.02.2013, 21:56

clock-img

Anonimen

Živijo,tiste ki že imate user posted image Zanima me kdaj vam je test pokazal +? Meni že par dni zamuja, test pa je še vedno -
Nič jasno? user posted image

clock-img

10.02.2013, 09:39

clock-img

Nikki34

pencil-img

44

15ti dan po ovulaciji sem delala test in je bil pozitiven. Je pa tako, da precej dobro vem kdaj je ovulacija. Torej dan po predvidenem datumu...

clock-img

10.02.2013, 15:40

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz sem ga delala šele 13 dan izostanka menstruacije in je po dveh sekundah pokazal močni dve črtici.user posted image

clock-img

10.02.2013, 16:57

clock-img

Penny

pencil-img

798

10. dan po ovulaciji (3 dni pred M). Za O kar dobro vem, kdaj je bila, ker sem merila bazalno temperaturo. Test sem pa delala na trakec (najvišja občutljivost, 10mIU/ml).

clock-img

10.02.2013, 17:02

clock-img

Maora

pencil-img

26

Meni je pokazal ze 4 dni pred predvideno M.

clock-img

10.02.2013, 19:37

clock-img

Sportni.ca

pencil-img

56

Jaz sem naredila test 2 dni po izostanku menstruacije. Ampak sem itak vedla, da je +, ker mi drugače nikoli ni skoraj niti en dan zamujala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem