cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj tricikel?

clock-img

10.10.2005, 22:01

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Kdaj lahko začnemo uporabljati tricikel? Pri enem letu ali že prej?

Letos pa bo!

clock-img

10.10.2005, 22:07

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

To je pa zelo odvisno od samega tricikla.
Mi imamo tak tricikel, ki ima varovalno ograjico in ob straneh polički za nogice, tako da smo ga začeli uporabljali že v začetku maja, ko je bil star dobrih 8 mesecev.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

11.10.2005, 08:01

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Mi imamo tudi takega, kot Andreja in smo ga uporabljali od 1 leta naprej, uporabljajte ga, še preden otrok shodi, ker potem za nekaj časa tricikel izgubi svoj čar.

clock-img

11.10.2005, 08:16

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tud mi smo ga začeli uporabljat pri enem letu-ga je dobila za rojstni dan. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

24.08.2018, 10:43

clock-img

girly_mama

pencil-img

1

Mi smo vzeli Kinderfeets tricikel, ki se spremeni v dvokolesnik. Naša je začela furat tricikel že pred enim letom, je baje to tudi najmanjši poganjalec na trgu tako, da je res razturala. Pri letu in pol, ko je osvojila tricikel pa smo ga spremenil v dvokolesnik. Top zadeva, tamala znjim šiba zunaj in po bajti, je taglavna!

clock-img

25.08.2018, 06:50

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Jaz imam isto namen kupit tega kinderfeets za 1 rojstni dan pa bomo vidli, upam da bo funkcioniralo :) 

clock-img

25.08.2018, 06:56

clock-img

lola85 RR

pencil-img

101

Tega Kinderfeets vsi pohvalijo, ki ga imajo :) nas ga sicer ni imel, je sel kar na poganjalca malo pred 2 letoma. Tricikel je dobil pred 1.letom, ampak tistega, ki ga lahko stars od zadaj tisci naprej :) nam je bil ful prakticen, ker po 1 letu ni sel vec v vozicek, haha pa smo ga v tem prevazali :)

clock-img

02.09.2018, 20:24

clock-img

laura13 RR

pencil-img

48

Hm, priznam da nam ta ni všeč ... Mala ves čas dobiva noge pod zadnjo palico pri zadnjih kolesih in se bojim da se bo tako poškodovala ... ne vem zakaj se to dogaja pa smo poskusili vse možne višine ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem