cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj ste začutile brcke?

clock-img

02.09.2005, 08:33

clock-img

Lara78

pencil-img

36

Zdravo!

kako ste kaj? jza sem v 13 tednu in se počutim ok, če odmislim, da me že zdaj matra zgaga.. pa nič kaj takega ne jem, pa sokovi na kisli bazi so totalno nepitni, ker me boli želodec... Kako kaj prenašate te težave???
Sicer pa me zanima ali se premike dvojčkov čuti kaj prej kot enojčkov... se mi zdi, da sta malo bolj na tesnem in bi se lahko ob premikanju malo prej čutili!!! A imam prav?
Dajte mi povedat vaše izkušnje !

Pa lepo se imejte...

clock-img

02.09.2005, 09:49

clock-img

kati1

pencil-img

264

ojla

sicer nimam dvojčkov, a po mojem jih čutiš približno ob istem času ... jaz sem ga v 18t (pa pol en teden nič) pol pa na dnevni bazi . Menda pa je normalno okrog 20t.
kar pa se sokov tiče - smo jih že zdavnaj opustili ... mi bojle dene kaka cedevita (ima kar nekaj vitaminov), fuul pomaga mleko (tud odlično zate) in gazirane pijače (niso najbolj zate, a vsaj odžejaš se in ne matra zgaga    

clock-img

02.09.2005, 11:55

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja jsaz pa v 20 tednu.
za zgago sem pila pa donat. hektolitre!

clock-img

02.09.2005, 13:39

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Jaz sem brce začutila nekje v 17t; najprej sem jih čutila samo na eni strani

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem