cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj ste vse pripravile za otroka ?

clock-img

25.08.2005, 20:22

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

No, znano je da smo bodoče mamice zagnane za vse priprave za našega dojenčka pa vseeno ne gre pretiravat.

Pri koliko tednih ste imele oprane in pripravljene cotke za dojenčka, kdaj ste pripravile posteljico,...?

Noro mi je namreč tisto, ko čakajo do zadnjega potem pa nimajo nič doma in ateki norijo in skup namečejo. Poznam atija ki je šel kupiti garniturco za otroka, pa kapo in nogavičke in je zapravil 23.000. Pač moški,... No mene bi kap. Moj upam tolk ne bi zapravil, sam se mi pa le fajn zdi, da sam pripravljaš kajti je to le užitek.

Kako pa kaj ve?

clock-img

25.08.2005, 20:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.08.2005, 20:42

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pripravljeno sva imela tam nekje en mesec pred PDP, razen lupinice, ki sva si jo sposodila in dobila šele na dan odhoda iz porodnišnice.

clock-img

25.08.2005, 21:02

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Pripravljeno sem imela že v 32 tednu in hvala bogu, ker potem sem skoraj do poroda preležala v bolnici...tako da jaz nebi predolgo čakala, nikoli ne veš, kaj vse se lahko zgodi...

clock-img

25.08.2005, 21:24

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Jaz sem v 26 tednu pa že počasi skup nabiramo... tko za vsak slučaj..

clock-img

25.08.2005, 21:27

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz sem pa že čisto nora, ko bom noseča bom pomoje kar navalila na trgovine. Šele čez kak teden bom, če bo vse po sreči delala test nosečnosti, pa že razmišljam kaj vse bom kupila.

clock-img

25.08.2005, 21:28

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ha, jaz sem mela že kmalu - že po par mesecih. najprej sem kupila previjalno + banjico, to je blo nekje v 5 mesecu, če se prav spomnim.. posteljice smo pa uporabli moje stare, ampak tud že dolgo pred porodom - smo jih zbrusli, pobarval, kupli posteljnino, tud zibko...
jaz mam pač raj vse mal prej pošlihtano, da pol nimam skrbi..

clock-img

26.08.2005, 09:01

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Začela že v 3.mesecu in imela dokončano do nastopa porodniške, torej do 36. tedna. Tudi v nekaterih knjigah piše, da je 36. teden skrajni čas, da imaš že vse pripravljeno.

clock-img

26.08.2005, 09:27

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Jaz sem trenutno v dilemi, kdaj oprati oblekce? Zdaj sem 33 tednov noseča - se pravi še 7 tednov(teoretično) - a je še ful prezgodaj?

clock-img

26.08.2005, 09:33

clock-img

Anonimen

Dobro jutro vsem...pa naj mi oprostijo ostale..tebi najbolj Udb;)
No ja če se še spomnim,sem za prvega otroka že od vsega začetka kupovla(po malem)pa prala pa likala.
Pri drugem je bilo že proti sredini nosečnosti.
Pri tazadnji pa tik pred koncem:ups::)-
Saj ni važno kdaj....ko se ti zahoče.
Ko kaj lepega vidiš kupiš...pol pa seveda po vseh pravilih opereš in zlikaš in pospraviš.
Prve mesece otrokovega življenj boste veselo z navdušenjem prale njegove oblekice potem pa boste že zečele jamrat:kolko teh cot pa je?ufff kar naprej polen pralni stroj:)-
Dajmo veselo na pripravljanje novega člana družine.:bravo:

clock-img

26.08.2005, 09:36

clock-img

Tasha-2

pencil-img

11

Tudi mene zanima, kdaj oprati oblekce in plenice. Ve katera, kako zložiti plenice, da so pripravljene za široko previjanje? Nekaj jih imam od DM-a, nekaj Kobacajevih.

clock-img

26.08.2005, 09:36

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Neva, jutro tudi tebi! ;)

No, jaz sem nakupila že skoraj vse, potem sem pa začela razmišljati, da če prezgodaj operem zadeve, potem ne bodo ravno sveže počakale mojega :duda:. Sicer bodo pa itak lepo zložene v predalu, v katerega res ne more preveč prahu...nič drug teden bo akcija! ;)

clock-img

26.08.2005, 09:51

clock-img

Anonimen

Ko te bo prijelo udb,takrat,ko te bo volja pa začni:)-
Ajoj tasha,če bi bila blizu bi ti praktično pokazala zlaganje pleničk tako pa opisno bo bolj težko(vsaj zame)
Maš kvadrat,iz ene in druge starni prepogneš do sredine,potem pa vse skupaj spet prepogneš,pazi da bodo vsi šivi na notranji strani.
:ups:

clock-img

26.08.2005, 10:35

clock-img

kati1

pencil-img

264

oj

sem v 33t in sem že vse nakupila in oprala (le bance nimam in lekarniških stvari) ... kar se pa pranja in likanja tiče ... je tolk plenic in drugih cotk pa posteljnina, da sem to delala kar teden dni skupaj (počasi) ... se pa kar mal zadržujem, da ne bi že posteljice postlala :metulj:

lp, K

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem