cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj so prvič zapeli pesmico?

clock-img

02.11.2005, 09:20

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Kdaj je vaš otrok prvič zapel celo melodijo neke (otroške) pesmice? Pa ne glede na to, kako jo je brundal, s "ta-ta", "a-a", "na-na" ali karkoli že.

Naša user posted image  zelo rada "poje" odkar je v vrtcu. In včeraj nama je prvič tonančno pravilno zapela celo pesmico Krica kraca. Ta ji je najljubšauser posted image  Stara pa je 1leto, 3 tedne.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

02.11.2005, 09:24

clock-img

Anonimen

ni še pa je stara 15,5 mescov

clock-img

02.11.2005, 12:02

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša ne zapoje cele pesmice pač pa samo besede, ko ji pojem kuža pazi vedno ve katera beseda pride na konec npr. kuža pazi (pazi reče) z repkom miga (jiga) vstane leze tačko da (da) jezno gleda (jeda) hišo čuva (uva) če nikogar ni doma (ma). No neki takega, sicer pa rada posluša da ji pojem ampak ne vedno ene pesmice, včasih je to kuža pazi, včasih ringaraja, pa nodija ko poje v risanki tudi tako posnema zadnje besede. Srkatka mi smo v fazi posnemanja.

LP

< Sporočilo je popravil puncica -- 2.11.2005 12:04:16 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

02.11.2005, 12:19

clock-img

Anonimen

Ne vem, koliko je bil star, je bilo pa "kmalu" za moje pojme. Prva je bila Kuža pazi, zdaj pri treh pa pol pa Pink panterja čist točno zapoje. Če je to kaj, pa ne vem.

clock-img

02.11.2005, 12:32

clock-img

Anonimen

Tibor skozi nekaj poje, ampak večinoma bolj napol. Kakšna je tudi cela vmes, se mi zdi. Samo bog ne daj, da mu pokažem, da vem, da poje, takoj neha. Tako da o kakšnem učenju pesmic z moje strani zaenkrat ni nič. Je pa začel peti takoj prvi teden, ko je začel hoditi v vrtec, se pravi pri dveh letih in pol. Za prej se pa res ne spomnim, da bi. Ima pa ful posluh. Po očiju, ki je včasih bil pevec v bandu.user posted image

clock-img

02.11.2005, 12:37

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja enih par mescov nazaj, ne vem kolk je bla točno stara... 13, 14 mes mogoče ?? Poje pa skoz neki na  "la - la - la"  pa "loooona", to je pikapolonica, pa "at - at", pa še ma na zalogi nekej teh fraz ...face so, ja!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

02.11.2005, 15:17

clock-img

Anonimen

Pri 17. mesecih še nič ne poje user posted image

Pleše pa za deset otrok hkrati user posted image

clock-img

03.11.2005, 13:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.11.2005, 12:52

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Ne morem verjet!Tudi moja je stara 1L2t,pa še niti ne govori nič,ampak res še nič,da bi pa še pela?Pa tud hodi v vrtec.sploh si ne predstavljam takšnega štrukeljca da "zapoje" melodijo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2005, 15:58

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Naš user posted image  je nekako pri dobrem letu (mogoče je imel mesec večuser posted image ) za mano lepo ponavljal tisti napev pri Mačku Muriju- "nanana na nanana...". Mu je čisto lepo in pravilno uspelo. Ampak to je bilo enkrat, mogoče dvakrat. Od takrat ni več zapel, plešemo pa res non stop, na kakršno koli muziko.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem