cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj se izve koliko jih je

clock-img

01.09.2005, 16:36

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Zanima me kdaj ste zvedele, da nosite dvojcke, trojcke... Bila sem ze na pregledu, videla srcek in vse, a me vseeno zanima ce se obstaja moznost, da sta dva...

clock-img

01.09.2005, 17:12

clock-img

pi

pencil-img

918

Jaz sem izvedela komaj v 12 tednu na NS, prej se ni videlo da sta dva. Sta pa enojajčna dvojčka.

clock-img

01.09.2005, 19:38

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

pi, a te lahko vprašam kako si spravila trakce gor? Sej vem da nima veze z dvojčki, trojčki ...,a se matram že ene pol ure in mi nikakor ne rata...

Če se ti bo dalo odgovoriti, se ti za pomoč iskreno zahvaljujem

clock-img

01.09.2005, 20:11

clock-img

pi

pencil-img

918

Skopiraš podatke pri podpisu. Ne pozabi dati kljukico pri vedno dodaj moj podpis. Izbereš pa tisto varianto
PseudoHTML, UBBCCode or BCCCode.
Če ti še kaj ni jasno samo vprašaj.

clock-img

02.09.2005, 13:36

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Jaz sem za izvedela že na prvem pregledu-v 8 tednu. Verjetno se prej vidi, če sta dvojajčna kot če sta enojajčna-tako sem slišala

Za 100% pa boš izvedela, ko bosta zunaj-če ne prej

clock-img

04.09.2005, 10:21

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz sem izvedela pri prvem pregledu, v 8 tednu. NA nuhalni pa mi je povedala, da sta enojajčna (ena posteljica in znak T)

clock-img

04.09.2005, 14:58

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

pi,

ti si
HVALA!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem