cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj po dieti so vidni rezultati?

clock-img

06.12.2010, 20:03

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Hčerka že 3 mesece zeleno in sluzasto kaka (le redko je blato normalne barve, a še vedno sluzasto). Na testih za alergijo na koži ni pokazalo ničesar, tudi na krvi je menda vse negativno (danes sem to informacijo dobila po telefonu, po pošti še izvidov nisem dobila). Sama sem že 3 tedne na dieti brez mleka in jajc, a nekih vidnih rezultatov ni.
Kdaj so po vaših izkušnjah že vidni rezultati? Ne vem namreč ali bom zdaj počasi začela nazaj jesti te izdelke, ali še vztrajam kakšen teden na tej dieti? Ker izvidov pa mogoče še en lep čas ne bo na dom. Kakšen nasvet?

clock-img

06.12.2010, 20:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.12.2010, 21:38

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

pred kratkim sem bila na isti dieti kot ti. Takrat sem malo brskala in zasledila podatek, da so lahko sledi tega kar poješ v mleku do 3 tedne. Meni so sicer potem dieto ukinili, ker smo ugotovili da na mleko nima, na jajca pa. Ampak stanje pri nas itak ni nič boljše, alergija še vedno ostaja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem