cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj mizica in stolček?

clock-img

01.09.2005, 18:48

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Živjo,

zanima me, pri kateri starosti je otroku primerno kupiti mizico in stolček? Je za 1. rojstni dan še prezgodaj oz. 'preresno'?
Hvala za odgovore

clock-img

01.09.2005, 20:33

clock-img

sa

pencil-img

651

nas je dobil za 1 rojstni dan in ze veselo pleza gor pa dol

clock-img

01.09.2005, 20:53

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Prezgodaj in "preresno" pomoje ni , saj se lahko že navaja, da se ob vsem divjanju okrog lahko kdaj za nekaj minut vsede, odpočije in sama pogleda kako knjigico, kaj "nariše".
Jaz sicer tega nisem kupovala, ga pa vsake toliko časa posadim v trip-trap - me sam prosi za to in kaj ustvarja pri mizi - gleda knjige, "riše", se igra z avtomobilčki.
Če bi imel svojo malo mizico in stolček (nimamo prostora ) bi se pa lahko tud sam vsedel, ne da ga moram vedno jaz dvigniti v stol.

LP

clock-img

02.09.2005, 21:02

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Mi smo mu kupili mizico in stolček pri cca.letu in pol. Fino je, ker je že tako velik, da ni panike, da bi se zvrnil dol ali kaj podobnega. Je pa še sedaj ves navdušen, miza pa je tudi že vsa porisana
Vseeno pazi na ostre robove in da pod ritko ne bo drselo.

LP, Ezi

clock-img

04.09.2005, 12:12

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ni prehitro, preresno pa tudi nikakor ne.
Naš je najprej dobil stolček pri nekje 1 letu in je bil čisto ponosen in srečen, da ima svoj stol. Kmalu zatem pa smo mu bolj za šalo kot zares nabavili še mizico in se ne loči od tega kompleta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem