cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj kupiti voziček ?

clock-img

13.05.2005, 13:35

clock-img

pi

pencil-img

918

Kdaj ste kupile vozičel in ostale stvari, ki jih potrebuješ za :duda::duda:. Jaz ne bi rada kupila prehitro, bojim se pa da bi me porod prehitel ali pa da zaradi zdravstvenega stanja ne bi mogla več po nakupih. kdaj je tisti pravi čas za nakupe ?

clock-img

13.05.2005, 13:38

clock-img

Anonimen

Sicer nisem imela dveh ampak prehitro je že šlo mimo, ker si najbolj kritično obdobje že dala skozi. Za sebe pa lahko povem, da mi je bilo zadnji mesec že mučno okoli hodit. Ker pa je pri večplodnih nosečnostih rado še kaj prej.... Jaz mislim da je zdaj čas, da si jih počasi, brez naprezanja ogledaš in si v miru izbereš in ko boš našla tistega, ki ti je res naj naj, ga kar kupi.

clock-img

13.05.2005, 21:50

clock-img

petraCBU

pencil-img

274

Gledati sem začela že po četrtem mesecu nekje, odločila in kupila pa sem vozek kakšen mesec zatem. Zdaj lepo čaka pod stopnicami, da ga napolnimo :)
P.

clock-img

14.05.2005, 21:19

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Tudi jaz ne bi čakala na na 8-9 mesec. Sedmi je skrajni čas. MENE JE OBaKRAT MALO PREHITEL POROD, zato to svetujem.

clock-img

15.05.2005, 14:25

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz sem ga imela nagledanega že prej, kupila pa v 7 mesecu.

clock-img

16.05.2005, 12:15

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Po porodu. Ker prvih nekaj dni tako ne moreš ven. Lahko si ga nagledaš, izbereš, preizkusiš, ko pa je tako daleč in po porodu vse v redu, pa potrdiš naročiloin ti ga pripeljejo na dom (ali pošlješ moža). Tudi mi smo ga kupili 3 tedne po porodu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem