cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj Beba 2

clock-img

19.09.2005, 21:36

clock-img

M&M&M

pencil-img

30

Pozdravljne mamice!
Naš Maj bo jutri star 4 mesece. Do zdaj smo ga hranili z Bebo 1, ki smo jo dobivali na recept, imamo jo še za 2 tedna... Ko sem danes sestro pri pediatrinji sparševala ali naj zdaj preidemo na Beba 2, je rekla, da to ob 4 mesecu ni potrebno, da je Beba 1 celo boljša in da naj kar kopujemo 1 Milsim pa, da je že pomembno po 4 mesecu zamenjat hrano, saj naše bebice potrebujejo drugačno razmerje snovi, a ne? Kakšne so vaše izkušnje in mnenja? Pa še nekaj... Naj mu ponudim tudi kakšno riževo kašico, jabolčno čežano...

Hvala za pomoč!

clock-img

19.09.2005, 21:53

clock-img

urška

pencil-img

3136

po moje je vredu, če upoštevaš nasvet pediatrinje, je pa res, da smo mi do konca porabil škatlo, potem pa šli na večjo št. te lahko vpr. zakaj dobivaš hrano na recept?

clock-img

19.09.2005, 22:07

clock-img

M&M&M

pencil-img

30

Urška, to je bil nasvet setre pri pediatrinji, z zdravnico nisem govorila... Na recept pa lahko dobiš hrano do 4 meseca v občini Maribor.... Čeprav zdaj število receptov baje že omejujejo.

clock-img

19.09.2005, 23:11

clock-img

urška

pencil-img

3136

tako kot sem rekla, mi smo hrano spremenili ko nam je zmanjkalo tastare. seveda pa ji lahko počasni začneš dodajat tudi gosto hrano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem