cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kavbojke

clock-img

26.05.2016, 11:30

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Če kdo ve, kdaj so kakšni popusti na moške kavbojke, se priporočam - v Lj. to, lahko mesto ali btc, to ni važno. Se nič ne mudi, pa bi jih kupila takrat, ko so ceneje, sploh ker original cene za svoje hlače ne bo nikoli za.

clock-img

28.05.2016, 20:17

clock-img

leilani

pencil-img

123

Tom Tailor Outlet v Hali 12 ma skozi popuste, julija pa začnejo še sezonska razprodaja

clock-img

30.05.2016, 11:34

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Hvala:). Škoda, da šele julija, takrat me ni in vprašanje, če se bo sam spravil... Bom pozorna in se priporočam:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

09.06.2016, 17:51

clock-img

Johannca

pencil-img

9

Če imaš kakšne prav poimenske trgovine v mislih, kaj pa če se naročiš na e novice, dostikrat obveščajo o raznih akcijah? Vpiši v googla npr. kavbojke Slovenija akcija, se prijavi na naslove, in boš dobivala obvestila na mejl.

clock-img

14.06.2016, 10:40

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Uf, nimam pojma, katere štacune, edino za Leviske vem, da mu fajn pašejo... Bom pogledala, hvala!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

14.06.2016, 11:26

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Tom Tailor ima velikokrat akcije, ali popuste ali 3 za 2. Prijavi se na njihove novice. Moj zadnje 5 let le še njihove kupuje, pa jaz tudi, so kvalitetne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem