cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kavč po naročilu

clock-img

01.04.2007, 20:55

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Pozdravljene!

Pregledala sem že kar nekaj pohištvenih trgovin in nikjer ne najdem kavča, ki bi nam ustrezal, tako bo barvi, kvaliteti, velikosti, ceni,.... (opremljamo novo stanovanje, ki še ni vseljeno). Razmišljam torej o tem, da bi dala kavč narediti po meri. Prednost je seveda v tem, da bo ravno tako velik kot želim in v točno taki barvi, kot nama paše k pohištvu, vendar vem, da je cena kavča po meri večja kot v trgovinah.

Moje vprašanje je sledeče....

Tiste ki imate kavče po meri, ali mi lahko predlagate kakega dobrega "proizvajalca" za eno spodobno ceno???? Sem in okolice Ljubljane. Ne zaupam da bi kar takole na slepo izbrala enega izmed stotih ponudnikov in bi mi kak nasvet iz prve roke prav prišel.

Tina

clock-img

01.04.2007, 21:50

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Med vso ponudbo na našem trgu nisi našla kavča? Pri meni je problem drugi - najdem ga že, samo cena je user posted image . Za kavč po meri še nisem slišala, so pa nam že leta nazaj starega preoblekli. Zamenjali so sedalni del in naslonjalo (pena), pa mami si je izbrala material. Naredili so ji v Tapo, ta je v Dravljah ob celovški cesti.

Ampak kar malo dvomim, da bodo imeli tam več tapecirnih materialov, kot jih ponujajo v npr. Lesnini. Saj si lahko vsako barvo v mavrici zamisliš!

Zaupaj nam, kakšen je vaš sanjski kavč.

clock-img

01.04.2007, 22:09

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

moja tašča in tast sta naročila kavč in potem smo za rd tastu kupili še fotelj v salono pohištva Žakelj....mi smo zadvoljni....lahko se pozanimaš pri njih

clock-img

01.04.2007, 22:11

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Mi smo tudi pri Žaklju kupili sedežno. Super truper user posted image user posted image . Cena pa tudi ni bila tako zelo visoka. Nekje v mejah normale, pa še malo nižje.user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

01.04.2007, 23:32

clock-img

ursi

pencil-img

685

Čao Tinkatonka!

Tudi jaz tii priporočam Žaklja. user posted image user posted image user posted image  Žal ti nisem dala nove informacije, ampak mi smo bili zelo zadovoljni z njim! Ne vem sicer, kje imajo kaj razstavljeno, njihova proizvodnja pa je na Goropekah nad Žirmi. Gor imajo razstavni salon. Vredno obiska. Mogoče pa dobiš vsaj kašno idejo, če ti drugače ne bodo odgovarjali.

Lp.

clock-img

02.04.2007, 07:40

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Mi smo ga naročili tukaj :
http://www.posedi.com/ in smo zelo zadovoljni.

Lp,

Klavdija

clock-img

02.04.2007, 12:27

clock-img

makica

pencil-img

372

Mi smo naročili pri LIDO. Tudi zelo zadovolni.
http://www.lido.si/si/garniture/

clock-img

02.04.2007, 12:50

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Med vso ponudbo na našem trgu nisi našla kavča?

Ampak kar malo dvomim, da bodo imeli tam več tapecirnih materialov, kot jih ponujajo v npr. Lesnini. Saj si lahko vsako barvo v mavrici zamisliš!

Zaupaj nam, kakšen je vaš sanjski kavč.

Sej vem da je ogromno ponudbe. Samo če združiš barvo, postavitev, mere (gre za majhno stanovanje in bo vse več ali manj narejeno po meri, da bo izkoriščen vsak kotiček), obliko in ceno (ki je zelo pomemben faktor), žal nisem našla primernega.

Vsem ostalim hvala lepa za informacije. Sem že zaprosila za kataloge.

Lp Tina

clock-img

03.04.2007, 17:00

clock-img

2mama

pencil-img

425

Meni ga je 5 let nazaj delal en tip (ima popoldansko obrt), ki je sicer delal za Razgorška, njegove zofe pa je prodajala Ikea. In sem mu povedala dimenzije (slo je za ogromen kavc v obliki crke L), tkanino, barvo, hotela sem izvelčno posteljo v njem in zabičala, da hočem obvezno dvojno vzmetenje (by the way, v nobeni trgovini vam več ne prodajajo dvojnega vzmetenja, razen če gre za izdelek po naročilu). Naredil. Pripeljal. Sam zvlekel v prvi štuk (po ozkih stopnicah). Sestavil. dala sem 200 jurjev na roko in to je bilo to. Kavč je prva liga še danes. Bom naročila pri istem spet letos, ko se selimo v novo hišo, in bomo imeli zraven še fotelje.

clock-img

04.04.2007, 11:17

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem