cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katero vodo za hrano?

clock-img

01.01.2008, 20:14

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Zanima me, katero vodo za mešanje ste oz. uporabljate za svoje nedonošenčke?
Sva na Aptamilu.  Moj fantek je star slabih 5 mesecev (-2), pa sem do zdaj uporabljala vodo za dojenčke od Hippa, zdaj pa sem začela uporabljati izvirsko vodo Jano. Vode iz pipe ne uporabljam, ker je pri nas zelo trda in klorirana.  Po dvodnevni uporabi te vode se mi zdi, da so nekakšne spremembe. Bolj ima vetrove, pa tudi bruhal je že. Ne vem, ali bi to bilo lahko od neprimerne vode, ali bi še morala naprej uporabljati vodo za dojenčke? LP

clock-img

01.01.2008, 20:53

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sicer nimam nedonošenke. Uporabljali pa smo vodo izpod pipe, ki smo jo pred uporabo prevreli.

clock-img

01.01.2008, 20:57

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem naši pri 5m že dajala vodo iz pipe.

clock-img

01.01.2008, 20:57

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Uporabljali pa smo vodo izpod pipe, ki smo jo pred uporabo prevreli.

Tudi mi.....pa imamo tudi nedonošenko.

clock-img

01.01.2008, 20:59

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Jaz tudi uporabljam vodo izpod pipe, ki pa jo seveda prekuham. Imam pa nedonošenko.

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

01.01.2008, 21:08

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Tudi jaz sem že nekajkrat prekuhala našo vodo izpod pipe, samo me je groza ko vidim na podnu posode ali kozarca kar na debelo belih usedlin, kot nekakšen droben pesek. Še meni se gabi, zato sem zelo v dvomih, ali naj jo dam svojemu user posted image ali ne....

clock-img

01.01.2008, 22:27

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz sem za nejca vedno uporabljala vodo s pod pipe, vendar sem mu jo vedno prekuhala. Nikoli , razen na morju na Hrvaškem  nismo uporabljali ustekleničene. Prekuhavala sem mu jo do kakšnega leta, leta pa pol, pol pa ne več. Je bil malinovec , bezgoves,...z vodo izpod pipe.

clock-img

01.01.2008, 22:35

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Uporabljali pa smo vodo izpod pipe, ki smo jo pred uporabo prevreli.

Da se še tu javim. Enako, pa imamo enega nedonošenčka...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

02.01.2008, 09:17

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi mi vodo iz pipe,s tem da sem jo prej prefiltrirala skozi Brita vrč in jo potem prekuhala.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

05.01.2008, 23:35

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

Mislim, da je voda iz pipe čisto OK.
Če je pa res tako trda, jo pa prevrite, počakajte, da se ohladi, takrat se bo apnenec usedel, ter odlijte tako, da apnenec ostane v loncu.
Ali mislite, da ustekleničene vode ne vsebujejo ničesar, da so zaprte in tolko časa uporabne??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem