cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katero revijo naročiti

clock-img

30.08.2008, 13:11

clock-img

simonamaja

pencil-img

45

Naslov pove vse. Naši 2 letnici bi radi naročili neko revijo, ker jih obožuje. Ne vem, za katero se naj odločimo. Katera je primerna za tako majhne otroke.
Prosim za nasvet!

LP

clock-img

30.08.2008, 13:17

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Mi imamo cicido od 2,5 leta naprej

clock-img

30.08.2008, 14:03

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

A to naročite v vrtcu?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

30.08.2008, 14:08

clock-img

tažana

pencil-img

1601

jaz ji kupujem Medveda Pu user posted image . mi je zelo simpatična. noter ima 2 kratki zgodbici o medvedu pu-ju. zraven pa je še kakšna pobarvanka, in kakšne igre. (pa še draga ni) user posted image

clock-img

30.08.2008, 14:10

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

mi imamo cicido, pa nikakor nisem zadovoljna. smo ga zdej odjavli. slikce nikakor nobeno ne zanimajo, pravljice so karnekaj, edino nalepke so zanimiveuser posted image   glede nalog so mi ringarajine iskrice všečuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

30.08.2008, 15:04

clock-img

blak

pencil-img

660

Pikapolonica se mi zdi še nabolj primerna za dvoletnike, saj imaš naloge tipa poveži, poišči, primerjaj, razvrsti po velikosti, barve in seveda kake nalepkice. Tudi Cicido je od 2.leta naprej, ampak se mi zdi preveč zahteven za dvoletnike, bolje za triletnike.

clock-img

30.08.2008, 15:09

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pri nas je Cicido najbolj zanimiv in aktualen. Tudi s strokovnega vidika je najbolj priporočljiv

clock-img

30.08.2008, 15:18

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

tudi mi imamo cicidoja za 2,5 in 4,5 letnico. naročimo ga individualno, ker se ga ne da preko vrtca. pa ne vem zakaj ... občasno kupimo še revijo barbie, ampak bolj zaradi daril, ki so poleg.

clock-img

30.08.2008, 21:45

clock-img

gg

pencil-img

20

Zmajček (link http://zmajcek.net/)

Sem ga naročila po priporočilu kolegic in se mi zdi definitivno boljši od Cicidoja, ki ga imamo sicer tudi naročenega v vrtcu. Samo 2-letniki teh revij še ne "izkoristijo" v celoti, nekaj tekstov in nalog je primernih, drugi še ne. Pri nalepkah je treba malo pomagat, ampak je pa idealna aktivnost za deževne dni, ko so otroci bolni... Skratka, priporočam. 

clock-img

30.08.2008, 22:44

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

ZMAJČEK!
Ravno danes je prišla že nova ponudba z revijo...punci sta kar zacvilili od veselja...
Mi zelo, zelo zadovoljni!

clock-img

03.09.2008, 10:51

clock-img

F*R*U

pencil-img

32

Mi se bomo letos odločili za Zmajčka, sem si naročila ogledni izvod, pa se mi zdi prima revija. Škoda le, da se je v prosti prodaji ne dobi.

Lansko leto smo ji naročili Cicido in Mini moj planet (pa to ni to, sploh m+mini moj planet je 'kr neki' (ne priporočam)

V trgovini pa kdaj kupimo Pikapolonica Igre, pa tudi z neta potegnem veliko nalogic, pobarvank,... Pri nas so te reči zelo aktualne...če pada dež rešuje notri, če sije sonce rešuje na klopci pred hišo

Človek je kot morje, gladino vidiš, globine ne.

clock-img

03.09.2008, 13:35

clock-img

molah

pencil-img

21

Pri nas imamo Zmajčka. Smo zelo zadovoljni z njim.

Opazila sem ga pa tudi v prosti prodaji pri nas v Mercator trgovini. To je pa letos očitno novo.

Nihče ni nikoli rekel, da je življenje pravično.

clock-img

08.09.2008, 19:10

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

A je Zmajček primeren tudi za dve leti starega otroka?

clock-img

15.09.2008, 08:48

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi smo tudi že od lani na reviji zmajček. cicido se mi ni zdel tako zanimiv (sedaj je mala 3,5 let stara).

clock-img

15.09.2008, 10:53

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi smo pa bili včeraj na Bazarju in sem se odločila, da mu bom naročila revijo Trobentica. Dobili smo en izvod in se mi zdi super. Cicido bom pa odjavila, ker mu enostavno ni zanimiv, pa je star 3,5 leta. Tale Trobentica mi je pa zelo všeč. No, pa tudi Srečko in Reksi ni slaba revija, Zmajčka moram pa še počekirat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem