cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katero mleko izbrati

clock-img

05.06.2006, 22:29

clock-img

alijana

pencil-img

132



Pozdravljene. Moja user posted image  je bila samo dojena, sedaj se še vedno doji ob uvajanju goste hrane seveda pri 6 mes. Torej sedaj pa vprašanje: Ne vem katero mleko naj kupim, za pripravo rižolina - s tem nimam izkušenj, je pa ogromno različnih izdelovalcev adaptiranega mleka. Hvala za odgovore. Lp




< Sporočilo je popravil Mič -- 5.6.2006 22:39:23 >

clock-img

05.06.2006, 22:38

clock-img

Anonimen

Mogoče si poglej temo čisto na vrhu Adaptirano/Prilagojeno mleko.

Če je dojenček zdrav in se normalno razvija, ni treba nič komplicirat. Če bi rada, da se "malo bolj redi", izberi tista z oznako "nasitna".

Mi smo najprej uporabljali Milupo, zdaj pa Hipp. Izbira je bila pa čisto naključna. user posted image

clock-img

06.06.2006, 06:13

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Pri nas je bilo takole: Aptamil ga je totalno zvil, po Hippu je težko kakal, BEBA pa ja za nas zakon. In zares mnogo jih poznam, ki uporabljajo Bebo.

clock-img

06.06.2006, 10:02

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz bi pa tukaj še nekaj vprašala. mi smo kupili Aptamil1, čeprav se polno dojimo, tako za vsak slučaj, če ne bi bilo mleka. Ali lahko ob uvajanju goste hrane potem uporabim to mleko ali moram potem obvezno kupit Aptamil2?

clock-img

06.06.2006, 10:25

clock-img

Anonimen

Mi smo tudi kasneje porabili tako "rezervo". Ni bilo nič narobe

clock-img

06.06.2006, 10:37

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Stopnje pri mleku so bolj mišljene za tiste otroke, ki se hranijo z adaptiranim mlekom, tako da mleko pričagodiš starosti otroka, kot se tvoje mleko njemu prilagaja vsak dan. Za pripravljanje gostih obrokov je lahko tudi mleko 1, brez problema.

Glede izbire mleka jaz priporočam Hipp, vendar le tistega, ki se ga dobi v Muller drogerijah, ker je Nemški, boljšega okusa in se lepše topi. Mi smo imeli po Aptamilu zaprtje in napenjanje, nekdo tudkaj mi je svetoval Hipp in za to sem mu/ji še danes hvaležna!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem