cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katero knjigo

clock-img

21.06.2009, 00:14

clock-img

Anonimen

priporočate za razumevanje najstnikov?  Da je enostavna in hkrati tudi poučna?

clock-img

22.06.2009, 22:24

clock-img

pekica

pencil-img

31

Jaz sem si nabavila dve knjige ki se mi zdita zelo dobre glede najstnikov. Prva je od Dr.Alain Braconnier : Kako razumeti mladostnika (Vale Novak založba), druga pa Jane Nelsen in Lynn Lot: Pozitivna disciplina/ reševanje sporov z najstniki.
lp

clock-img

24.06.2009, 20:39

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

Otrok v formi je dobra user posted image , to imam jaz, drugače pa ne vem, knjig pri tem ne rabiš, saj znamo vsi spraševat in odgovarjat user posted image ., so pa drugače tiste knjige...o najstnikih posebej za fante in dekleta

clock-img

06.08.2009, 06:57

clock-img

Jožica Č.

pencil-img

65

user posted image nevem kaj bi tu rabil knjige .Če ti že prej odgovori kot končaš ,pa sploh neve ,kaj boš -ali vprašal ali pa prosil.To  sem že enkrat dajala skozi pri prvi hčeri ,ki pa je že zdaj sama mamica ampak imam 100 %občutek, da le ni bilo tako hudo kot je sedaj. Pa mislim, da mi nobena knjigaa nebi pomagala samo miniti mora pa potem začnejo drugačna razmišljanja teh mladih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem