cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katero ime paše zraven Neli?

clock-img

11.02.2009, 23:26

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Nisem še zaenkrat noseča v drugo.Imam pa 2-letno punčko Neli...ki je dobila na zelo zanimiv način ime....Najprej je to,da nisem vedela za spol,drugo je to da s partnerjem nisva imela izbranih imen...
-Ko sem se vsedla v avto na poti v porodnišnico,sva z mojim slišala eno obem lepo pesem od Nelly Fortado...pa je rekel...naj bo Neli.In res,rodilase je Neli...zdaj pa kakšen krat razmišljam katero ime,za oba spola paše zraven...

clock-img

11.02.2009, 23:38

clock-img

Anonimen

Ne vem zakaj, ampak v trenutku sem pomislila na Viktorijo (Viki) in na Tima. user posted image
Neli mi je pa tudi fletno ime user posted image .

clock-img

11.02.2009, 23:40

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

poznam par z Anel
drugače pa se meni ne zdi, da bi moralo nekaj pasat zravn, daš pač kar se ti zdi primerno za otroka

clock-img

11.02.2009, 23:50

clock-img

Anonimen

A nisi ti to o imenu tukaj ze lani pisala....sem bila takrat noseca in mi je bilo Neli tako zelo vsec.
Jaz sem rekla,da ce bi imela dvojcka bi bila Neli in Tobi.

clock-img

12.02.2009, 08:23

clock-img

Jatek

pencil-img

51

Tobi je od moje sestrične pes,user posted image

clock-img

12.02.2009, 08:29

clock-img

memole80

pencil-img

480

Wow, na zanimiv način sta izbrala ime. user posted image  Midva sva imela ime izbrano še preden sem zanosila. user posted image  Ma Neli je zelo lepo ime, tako da vse paše zraven...seveda kakšno bolj kratko ime.

Neli in Lea
Neli in Nika
Neli in Maša
Neli in Teja
Neli in Zala

Neli in Enej
Neli in Jan
Neli in Lukas
Neli in Tadej
Neli in Mitja

Kaj pa jaz vem...jaz se ne bi vedla odločit! user posted image

clock-img

12.02.2009, 08:51

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Meni pase Lili.
Pa Mark.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

12.02.2009, 08:58

clock-img

sasonka

pencil-img

2

Neli in Loti
Neli in Nejc

clock-img

12.02.2009, 09:07

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

Neli in Rok
Neli in Žana

clock-img

12.02.2009, 09:11

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi imamo tudi Neli. user posted image user posted image user posted image  Škoda, ker jih je vedno več. Meni je ime ful lepo in unikatno, pa še naši punci zelo paše, ker je bolj mirne in nežne sorte.
V drugo imamo Vito. Je blo res težko najdet nekaj neutralnega, da paše zraven, pa da je vseeno nekaj posebnega. In tudi to ime naši drugi super paše, saj je polna življenja, non stop se smeji, pa same neumnosti ji gredo po glavi. Pravi gaunar.
Veliko sreče pri izbiri.

clock-img

12.02.2009, 09:12

clock-img

muška

pencil-img

3223

glede na to, da Neli ni ravno vsakdanje ime user posted image  , bi bilo Ok, če bi tudi v drugo izbrala takšno. Ko sem prebirala predloge predhodnic, mi je najbolj ostalo v spominu  ime Loti.  Moja asociacija, ko sem prebrala naslov pa je bila takoj : Neli in Eli user posted image

za fantka pa ne vem , sem imela 2x težave , tako da če bi še 1x zanosila in spet rodila fantka, moj bog nimam pojma kdaj bi dobil ime user posted image  . Že ta dva sta ga dobila šele drugi dan user posted image

clock-img

12.02.2009, 09:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ne vem kaj mate s tem da paše skupaj, pač daš imel ki ti je všeč in je to to, ne vem zakaj bi eno ime bolj pasal zraven kot drugo, pa sej sta to brat in sestra dva različna človeka in ne bosta vse življenje skupaj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

12.02.2009, 11:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jatek

Tobi je od moje sestrične pes,user posted image

Ja in?user posted image

clock-img

12.02.2009, 15:55

clock-img

memole80

pencil-img

480

Kaj pa Neli in Eva/Ela ali Neli in Erik/Maj?user posted image

clock-img

12.02.2009, 21:54

clock-img

*daša*

pencil-img

242

Neli in Leni

clock-img

13.02.2009, 11:09

clock-img

*daša*

pencil-img

242

Neli in Noel

< Sporočilo je popravil *daša* -- 13.2.2009 11:10:05 >

clock-img

13.02.2009, 14:40

clock-img

rija

pencil-img

15589

če bi moglo že "res" pasati skupaj, sicer ne vem zakaj žeuser posted image

Neli in Kati

Obe imeni sta mi zelo všečuser posted image

...vox populi...

clock-img

13.02.2009, 19:20

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

...ena od mojih so-čvekic na avgustovkah ima punčko Neli....sedaj je rodila še eno punčko in ji dala ime Kristi...Meni se zdi to fenomenalna kombinacijauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

13.02.2009, 19:40

clock-img

gamini

pencil-img

823

Neli in Leni

clock-img

13.02.2009, 19:46

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Loti

Velika rit je velika stvar.

clock-img

13.02.2009, 20:33

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Nisem še zaenkrat noseča v drugo.Imam pa 2-letno punčko Neli...ki je dobila na zelo zanimiv način ime....Najprej je to,da nisem vedela za spol,drugo je to da s partnerjem nisva imela izbranih imen...
-Ko sem se vsedla v avto na poti v porodnišnico,sva z mojim slišala eno obem lepo pesem od Nelly Fortado...pa je rekel...naj bo Neli.In res,rodilase je Neli...zdaj pa kakšen krat razmišljam katero ime,za oba spola paše zraven...

Kako ti je pa to ratalo, da nisi imela izbrano? Jaz sem bila tri mesece pred porodom že prav panična, da še nimava imena user posted image user posted image user posted image

Sedaj še pa nisi noseča, pa ga že iščeš user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sta mi všeč predloga od Nuale user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

13.02.2009, 20:35

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

To glede pasat skupaj ali ne - meni je fajn, če pašeta imeni skupaj, ne recimo, da ima ena ime Neža, druga pa Jessica... Se mi zdi, da kaže na enodločen karakter staršev. Sicer pa tudi ni fajn, če sta imeni preveč podobni - Neli in Eli recimo. To je potem pravi šment. Midve s sestro imava imeni na isto črko, pa so že ful zamenjevali v žlahti, pa razen prve črke imeni sploh nista podobni. Malo je na prakso tudi treba gledat.

clock-img

13.02.2009, 20:40

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jaz imam doma user posted image user posted image Luka in user posted image user posted image Aljo...če bomo kdaj imeli še kakšnega user posted image bo user posted image Neli in user posted image Aleksuser posted image

clock-img

13.02.2009, 20:41

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Jaz imam doma user posted image user posted image Luka in user posted image user posted image Aljo...če bomo kdaj imeli še kakšnega user posted image bo user posted image Neli in user posted image Aleksuser posted image

eva1 - to sta pa že dva, ne kakšen user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 20:44

clock-img

eva1

pencil-img

4835

No ja...dej nehi user posted image ..imam pa za vsak slučaj že zbrana imena, če bom slučajno še kdaj user posted image ...hahha..sej zbral jih je pa Luka, k smo se 1x neki hecali..pa  sta tudi meni imena ful všeč..pa sem rekla, no če bomo imeli še kakšnega otročka, ga bomo tako poimenovaliuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem