cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katero šolsko torbo kupit?

clock-img

06.05.2010, 16:09

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Mi gremo letos v prvi razred, pa me zanima katera šolska torba je primerna za tako stare otroke. Koliko litrov naj ima torba in do kakšne teže je še spremenljiva?? Pa mogoče, kje se jih da kupit po najugodnejši ceni.

clock-img

06.05.2010, 19:50

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Kupi takšno, da boš jo TI lahko nosilauser posted image Ne vem zakaj komplicirat..kompliciraj kasneje, ko bo otrok sam nosil torbo v  šolo in iz nje.

clock-img

06.05.2010, 19:50

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

nam so rekli, da bodo domov nosili nič oziroma minimalno ter da je dovolj manjši nahrbtnik...jaz ji zaenkrat ne bom še kupovala torbe oziroma si je lani na počitnicah sama za v šolo izbrala en nahrbtnik, ki ga sedaj pridno čuvauser posted image
ti nisem nič pomagala, a ne user posted image

CARPE DIEM!

clock-img

06.05.2010, 19:51

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

Kupi takšno, da boš jo TI lahko nosila Ne vem zakaj komplicirat..kompliciraj kasneje, ko bo otrok sam nosil torbo v  šolo in iz nje.

evo, meni se tudi zdi tako!

CARPE DIEM!

clock-img

06.05.2010, 21:08

clock-img

Janya

pencil-img

547

Mi smo v prvem razredu in res med tednom ne nosijo stvari domov. Razen v petek ko priromajo domov vse knjige in zvezki in delovni zvezki in v ponedeljek nazaj v šolo, tako da bi jaz rekla da rabi eno močnejšo torbo, sicer ji lahko ostane za drugi razred ker se znuca pa res ne. Tako da sem jaz gledala da bo dovolj velika tudi za drugi razred.

clock-img

21.05.2010, 21:07

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

V BTC imaš outlet od Samsonita. Mi smo jo kupili tam in povedali, da imamo eno suho južino doma, tako da naj nam pove, katera je najlažja. Smo bili zelo zadovoljni z izbiro, tudi letos v 2. r. jo še ima, najverjetneje jo bo imel tudi v 3. Tudi cena je bila nižja kot drugod.

Še to, računaj na to, da bo moral prazno torbico nositi vsa dan domov, da se kao navadi. Nisem sicer čist zihr, a je to praksa cele šole al sam naše učiteljice, ampak mogoče naša ne gre z otroki v 3.r. in bo imel tvoj isto. Če še kaj rabiš, pa sporoči.

< Sporočilo je popravil katjandraž -- 21.5.2010 21:09:14 >

clock-img

26.05.2010, 12:59

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Hvala za odgovore.
Smo jo kupili in tamali je čist hepi :-)  Jo skoz nosi po stanovanju. Res je lepo videti, koliko to otroku pomeni, da gre v šolo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem