cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri tricikel?

clock-img

17.02.2006, 22:35

clock-img

tjasa10

pencil-img

68

Pozdravljene!

Zanima me kakšne tricikle ste kupile za svoje malčke? Naša user posted image  bo stara 1 leto in bi ji radi kupili kolo, pa nevem katero je vredu?

Hvala,čau.

clock-img

18.02.2006, 11:32

clock-img

Anonimen

Mi smo kupili tega, ampak vidiš, da imamo neke težave z njim. No, to je glede glasbe, drugače pa je OK. Jaz sem ga kupila v BC.

clock-img

19.02.2006, 16:58

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Pri enem letu je za klasičen tricikel otrok še premajhen. Po moje so boljše tiste plastične variante koles, ko otroka lahko zapneš noter in imaš ročaj s katerim tricikel potiskaš. Torej ga v bistvu voziš kot v vozičku.
Ste razmišlajali kaj o poganjalčku. Otroci ga običajno prej osvojijo in lažje  se jim je poganjat kot goniti pedala.
Če boš imela čas malo spremljaj akcije otr. trgovin, ker imajo na pomlad vedno kaj ugodnega. Cene pa se gibljejo nekje od 5-10tisoč in več, za poganjalčke pa odšteješ tudi samo po 3tisočake.

clock-img

19.02.2006, 16:59

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Blacky, tvoj mali pa je že pravi fant!user posted image
Luštna slikica!

clock-img

19.02.2006, 17:08

clock-img

Anonimen

Če bo stara eno leto, potem je fino, da se jo da v sedež nekako pripet, pa palico za potiskanje (in upravjanje balance hkrati) mora imeti tricikelček. Palica mora OBVEZNO biti tudi za upravljanje balance, drugače vam bo roka proč padla, ko boste morali skozi toliko potiskati tisto palico, da bo prednje kolo v zraku, da boste lahko vižali.

clock-img

22.02.2006, 23:15

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Šele sedaj sem videla, da sploh nisem pripela linka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Frutka, hvala, ja, čas beži, naš falotek pa je vsak dan večji in seveda lepši.user posted image user posted image

Evo, da spet ne pozabim na link:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=798242 

user posted image

clock-img

06.09.2018, 11:02

clock-img

mommyof3

pencil-img

2

Mi smo za prvega vzeli Kinderfeets Tiny Tot 2v1, ki je ubistvu tricikel in se, ko je otrok pripravljen pretvori v dvokolesni poganjalec. Ga je mali začel uporabljati že pri 10. mesecu in v pol leta prešaltal na dvokolesnik. Zadeva je res noro dobra, poganjalec je lesen in super kjut. Sta ga po taprvem gonila tudi druga dva mladiča pa, se vsi noro zabavajo, najmlajša trenutno še najraje sedi gor in gleda risanke user posted image . Kupili smo ga pa v otroški spletni trgovini Silly, imajo tudi kar veliko izbiro ostalih poganjalcev! Seveda imajo vsi trije dirkači tudi čeladice, da sem jaz mirna! Prav tako iz tam, EGG Helmet in sicer so zakon, ker lahko menjaš skine in add-one, tako da smo namesto kompletne čeladice zamenjaš iz fantovske z ogenjčki in rožički na rozno s kronico! TOP!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem