cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri test nosečnosti?

clock-img

18.12.2013, 12:27

clock-img

Anonimen

Kateri test vam je najprej pokazal user posted image user posted image ? Prosim vse ki imate izkušnje s testi, kateremu najbolj zaupate?

clock-img

18.12.2013, 12:28

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

CB je najbolj ziher. niso pa tud ostali 'trakci' zanemarljivi. vsi so ok. če si noseča, bo katerikoli ob pravem času pokazal pozitivno.

clock-img

18.12.2013, 13:32

clock-img

Anonimen

CB digital je men bil edini ziher!:)

clock-img

18.12.2013, 18:57

clock-img

Anonimen

ja CB je vsem bolj zanesljiv,ker ga non stop reklamirajo in mislijo da je najboljši user posted image
najbolj občutljiv je tist baby check ali kaj je že v glavnem dva sta v paketu kupita se v DM

clock-img

18.12.2013, 21:44

clock-img

SU

pencil-img

919

Jaz sem pri obeh nosečnostih uporabila CB. user posted image mi je pokazal že pred izostankom M. Pač... pozitivne izkušnje s CB. Ne vem, če je to samo "reklama"-jaz je sploh še nisem zasledila. Sem pa zasledila kar nekaj zadovoljnih uporabnic. JE pa res--če si srečka nosečka, bo vsak test pokazal user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2013, 06:21

clock-img

Anonimen

vedno sem uporabila first sign in vedno mi je prav pokazalo. tudi par dni pred izostankom M. CB ni nič bolj zanesljiv kot drugi. samo pošteno in ornk je reklamiran. isti šmorn. tako kot je rekla moja predhodnica, če si noseča, ti bo vsak test pokazal pozitivno.

clock-img

20.12.2013, 17:47

clock-img

Anonimen

meni frst sing pokazal lažno pozitivno, tako da mu ne zaupam več.

clock-img

20.12.2013, 18:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.12.2013, 21:48

clock-img

Anonimen

Zjutraj sem naredila baby check, ki je pokazal res rahlo user posted image , zv. sem test ponovila in ni bilo druge črtice. Vem da je mogoče še kakšen dan prehitro za test, a sem čisto neučakana. Je imela katera isto ? In je bila nosečka ali ne?

clock-img

23.12.2013, 19:10

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Najbolj zanesljivo je po izostanku menstruacije, ker se takrat jajčece že ugnezdi. Pred tem je lahko lažno, ali pa ne. Čisto odvisno od vsake posameznice in ravni HCG-ja.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

25.02.2020, 09:19

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

403

digitalni ClearBlue mi je najbolj všeč, ker mi je pokazal še koliko tednov je od zanositve.

clock-img

03.03.2020, 01:24

clock-img

MacB

pencil-img

234

Tudi midva sva imela CB, a je bil navaden.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem