cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri program za urejanje domačih filmov?

clock-img

07.06.2007, 10:30

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Kot naslov pove! Dol s kamere mi je user posted image potegnil vse filmčke, zdaj pa bi jih jaz malo uredila, kaj brezveznega izrezala,....

No, nekaj mi je predlagal; neki Movie Maker, samo ne vem, če obstaja kaj boljšega ali enostavnejšega.

Zdaj ko pa imam filmček na disku in ga odprem, mi ga odpre program NVECapture-ACDSee 9 Photo Maneger, samo potem ne najdem nobene opcije, s katerim bi oblikovala posnetek.

No, bi rabila nasvete!
Hvala!

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

clock-img

07.06.2007, 10:32

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Pinacle studio ali Nero. Slednji je veliko enostavnejši. Aja pa Ulead video studio.
Pa Windows movie maker. user posted image Pa sproti shranjuj, ker se zna velikokrat vse skupaj sesutuser posted image .

clock-img

07.06.2007, 10:58

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Ok, hvala.

Neroja imam že na računalniku. Kje odprem...ali kako?

S katerim Nero-jem? (v mislih imam Nero Burning Rom, Express...)

Mogoče Nero Vision?
Kaj potem?

Joj, sem antitalent za to!
Ampak vse je enkrat prvičuser posted image

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

clock-img

07.06.2007, 11:31

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Jaz odprem nero Start smart, pol pa kliknem ikonico Foto in video. Pol pa ustvari DVD, ali video CD ...po želji. Nato najdeš capture video, da dodaš posnetek, potem urejaš (edit). Lahko izrezuješ, dodajaš efekte, napise, kakšno sliko zraven, glasbo v ozadje,...ni da ni. Veliko sreče!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem