cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri kamp v okolici Crikvenice?

clock-img

23.07.2011, 21:43

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Lep pozdravček!
Z možem in dvema otrokoma (6 let in 1 leto) planiramo v avgustu še zadnji kratek počitek ob morju (na glavnem dopustu smo bili že konec junija/v začetku julija. Šli pa bi mogoče malo dlje kot do Umaga, Poreča.. Mogoče Rovinj? Tam do Crikvenice nekje. user posted image
Ali mi lahko katera priporoči kakšen luškan kamp (ni treba, da je ful velik), ta, da je plaža primerna za otroke, pa da je kolikor toliko senčka na parcelah (saj se zavedamo, da bomo težko dobili dobro mesto, ker bo gužva)..

Najlepša hvala za vse odgovore.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

25.07.2011, 19:43

clock-img

alamar

pencil-img

121

Crikvenica je čisto druga smer kot Rovinj.user posted image tudi razdalja iz Ljubljane je približno ista.
Drugače je precej prijeten kamp Selce, par km nižje od Crikvenice.

http://www.jadran-crikvenica.hr/katalog.asp?id=102&lng=hrv#ext

clock-img

26.07.2011, 11:20

clock-img

mayci

pencil-img

2322

alamar, najlepša hvala za odgovor. user posted image
Ja, saj vem, da sta to različni lokaciji, samo vmes med pisanjem posta sem se potem še na Rovinj spomnila..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem