cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri dodatki

clock-img

17.12.2010, 10:33

clock-img

ery

pencil-img

1675

Zdravo,

Namreč, sedaj imam črne hlače-kavbojke., zgoraj pa belo majčko, ki je narejena tako, da zgleda kot bi spodaj imela še eno belo majčko z ravnim izrezom, čez pa blago pada dol do prsi..upam, da razumete..

Sedaj pa mene muči nekaj drugega... kaj naj dodam zraven, da bi to poživelo?? sem blond, bolj svetla.. imela bom tudi črne škornje..
ali rdeče nohte? rdeč pas? ali kaj drugega v drugi barvi??
Prosim, če mi kako pomagate,user posted image , hvala..

clock-img

17.12.2010, 14:31

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

črne škornje in rdeč pas ... no way... dej črn pas in okoli vratu črno ogrlico, debelejšo in ne dolgo, kratko ravno prav okoli vratu, nohte pa lahko rdeče... na make up ne pozabi, ki naj bo diskreten

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

17.12.2010, 14:32

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ups sem spregledala črne kavbojke.... torej se popravljam, lahko rdeč pas + rdeča ogrlica + rdeči nohti. :=)))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

28.12.2010, 15:41

clock-img

Bizibee

pencil-img

121

Tale bela majčka se mi zdi zgrešena.

Omisli si kakšno drugo barvo (bolj domiselno). Črne hlače in črni škornji prenesejo marsikatero barvo (zgoraj). Na tvojem mestu bi dala kakšen zlat ali kamelji svetleč oprijet puli. Na ta puli pa čudovito sede ogromen nakit (ogrlice in debele zapestnice). Tudi make up je lažje uskladiti kot z monotono črno-belo kombinacijo.

clock-img

31.12.2010, 12:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem