cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri Novalac?

clock-img

02.12.2009, 10:06

clock-img

*raci*

pencil-img

210

Živjo!
Zanima me kateri Novalac uporabljate. Naša nima nekih problemov, 2 x je imela močne krčke, ko je bila na Aptamilu, zdaj imam Novalac AC proti kolikam. Zdaj krčkov ni. A obstaja kakšen nespecialen Novalac? ALi je ta o.k.?
Aja, pa še to me bega. Na tem Novalacu piše ,da je od 0-12 mesecev.. ALi ni ponavadi  od 0-6 mesecev? Hčerka je stara 2 mesca.

lp

clock-img

02.12.2009, 14:03

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Od nekdaj navadno 1, sedaj navadno 2. Vmes sem nekaj eksperitentirala z različicami za kolike, za polivanje, za zaprtje, pa mi je bil en velik šmorn oz. nič bolje. Drugače je navadna 1 od 0-6mes, navadna 2 od 6-12mes, trojka od 1-3leta. Za ostale različice pa ne vem, se nikoli nisem poglabljala. Če se ti pa da, pojdi na njihovo spletno stran.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

08.12.2009, 15:34

clock-img

eternety

pencil-img

309

Moja pupa pije novalac AC, se mi zdi da ji je kar pomagalo proti krčem. Ker pa je veliko polivala sem probala še Novalac AR1 proti polivanju, pa ji ni pasalo. Najprej je bil problem cucelj, ker ni šla hrana skozi (aventova 1). Smo kupli dvojkico, pa je preveč teklo. Potem jo je zaprlo, pa še napenjalo jo je in jokala je po hranjenu. Tako, da sem hotela rešit problem polivanja pa sem dobila še 10 dodatnih problem zraven. Zato sva se vrnili na Novalac AC, saj ji ta najbolj odgovarja. Nisem pa probala navadni Novalac, čeprav imajo zdaj akcijo. Kaj pa vem, da kupim 4 škatle, pa ji ne bo odgovarjalo ...

clock-img

11.12.2009, 17:49

clock-img

pikapolončica

pencil-img

30

mi smo jedli novalac AC1, ta teden pa smo šli na novalac AC2, ker smo stari že dobrih šest mesecev...tako da obstaja nadaljevalno mleko od šestega meseca naprej. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem