writing-img

Katere akrilne barve?

clock-img

26.11.2005, 13:30

clock-img

Anonimen

Rada bi predelala škatle za čevlje v privlačne škatle, ki jih pobarvate z akrilno barvo, nato pa okrasite s servietnimi motivi...Zanima me katero akrilno barvo uporabljate - kupljeno v trgovini z umetniškim materialom (katere so, mimogrede kar drage) ali kupite akrilne barve v trgovini z barvami in laki? 

clock-img

26.11.2005, 16:34

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz imam akrilne barve in trgovin s tem materialom(ta dražjo varianto), ampak samo zato, ker sem v akciji kupila set. S navadnimi barvami pa še nisem nč ustvarjala in me tudi zanima, če se da ceneje skoz prit user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

26.11.2005, 16:46

clock-img

Anonimen

Jaz imam GALERIA akrilne barve. Ena stane sicer nekje 800 sit, pa saj jih ne rabiš dosti, ker jih lahko mešaš med sabo.

Uporabljam pa jih za vse: za izdelke iz gipsa, umetniške slike,remenke, poslikavo sobe, božične  in velikonočne okraske, skratka z njimi lah vse barvaš.user posted image

clock-img

26.11.2005, 20:24

clock-img

Anonimen

Jaz sem si zdaj nabavila Jupol, ki ga bom mešala z Dipi barvami, baje je veliko ceneje. Jupol sem dobila od strica, Dipiji še čakajo name v trgovini.user posted image

clock-img

27.11.2005, 13:00

clock-img

Anonimen

Blacky, tudi meni se je to zdela najbolj ugodna varianta, vendar pa me zanima ali je možno z Dipi + Jupol barvo pobarvati škatle za čevlje - mislim  tiste škatle, ki so bolj iz gladkega papirja? No, vem, da jih je barvat možno, ampak me skrbi, da se ne bi barva luščila? Ima katera izkušnje?

clock-img

30.11.2005, 13:03

clock-img

*tasika*

pencil-img

78

Uporabljam barve decormatt in decorlack in so super!

user posted image

clock-img

30.11.2005, 15:36

clock-img

Anonimen

Jaz imam waco barve .. akrilne lahko redcis z vodo, samo se ti potem ne bodo prijele na skatlo. Tempera bela bi mroda prijela na gladko skatlo, jupol bi pa skroaj moral. Lahko ap probas zmesat z mekolom npr (mesajo na sr. vzg. za scene za igrice, ker so barve bolj obstojne).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem