cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katera mlečna formula kot dodatek

clock-img

13.11.2009, 10:41

clock-img

imee

pencil-img

62


Drage mamice,

na vas se obračam s prošnjo. Doma imamo skoraj 3 mesece staro dojenčico, ki s samimi dojenjem ne pridobiva dovolj na teži, zato nam je pediatrinja svetovala dodajne prilagojenega mleka. S tem sem se sprijaznila, ampak nastal je problem. Porabili smo kar nekaj časa, da smo odkrili steklenico, ki ji je vsaj pripravljena "odpreti" usta in v naslednjem koraku naleteli na drug problem. Kupili smo Hipp1, ki ga je v celoti zavračala, nato Aptammil, ki ga je 4Xpoiskusila in sedaj odklanja tudi tega. Prosim napišite kako ste se ve znašle v takšnem položaju? Kaj ste kupile, da ne bom imela zraven cele zbirke stekleničk in cucljev različnih proizvajalcev, doma tudi vse vrste mlečnih formul, ki so na tržišču ( saj vem, da ni nujno, da se mi to kljub temu ne bo zgodilo, ampak bom lažje izbrala naprej, saj se sedaj z vsemi temi procedurami ukvarjamo že skoraj 1 mesec in smo v tem času uspeli priti samo do ustrezne stekleničke ( upam, da je sedaj to res to ).

Čas teče, naša deklica pa ne pridobiva dovolj na teži.

Prosim za vaše nasvete ali pa samo kakšno besedo, da se bom s tem lažje spopadala.

clock-img

13.11.2009, 10:49

clock-img

MATEJKA_

pencil-img

1170

pri naši je iblo isto od 5. meseca naprej...
imamo stekleničko od tommee tippee in je super, ker ima zelo velik cucelj - velik mehak del, kar mislim, da je bil vzrok za to, da jo je naša takoj sprejela... seveda je vsak otrok drugačen... naša je tud aptamil takoj sprejela. sprobaš pa še lahko milumil (je malo bolj redilen kot aptamil), res pa je da ne smeš takoj obupat. ti še kar naprej probaj dojit, pol pa ji daj flaško. naša je na začetku samo 25-50 ml popila, pol pa se je to stopnjevalo vse do 100-120 v roku 2 tednov...
ti samo vztrajaj, in se ne sekiraj, ker otrok to čuti in pol zavrača vse možno.. res je, da je hudo, jaz sem se ob prvi flaški poleg jokala od žalosti, ampak se navadiš - enostavno sprijaznite se je treba in je to to...

držim pestiuser posted image

clock-img

13.11.2009, 11:07

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi imamo Bebo. Sprejela je pa isti cucelj kot ima dudo, Nuk.

clock-img

13.11.2009, 11:10

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

mleko Babylove od DM-a. Ima dober okus oz. boljši kot recimo Milumil ali Aptamil - no, vsaj meni, dojenčki so pa itak zgodba zase.

clock-img

13.11.2009, 21:29

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Tudi naša 6 mesečnica se ne redi dovolj. Poskusili sva z aptamilom vendar ga je vsega izbruhala. Nato se poskusila milumil in je superca. Zvečer popije 180 ml in spi celo noč kar nam prej nikakor ni uspevalo.

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

14.11.2009, 10:56

clock-img

kalypso

pencil-img

354

Pri nas je blo isto pri starejšem - je blo treba dodajat, in sem pokupila pol trgovine stekleničk in cucljev, pol lekarne mleka... NIČ! Skoraj obupala, potem pa sem ugotovila, da mu ne odgovarja najprej dojenje in potem dodajanje kolikor je premalo mojega mleka. V smislu: Zakaj bi flašo, če lahko dobim zizo?! In ni in ni šlo. Potem pa sem mu poskusila dati 2x na dan cel obrok samo na flaško. In je uspelo, ker je videl, da zize ne bo, se je lepo najedel in pridno spal. Še vedno pa sma se dojila vmes, le kombinirala nisma pri istem obroku. Žal drugače pri nas ni šlo.

Milumil pa verjetno ne izbruha, ker je gostejši, posledično pa tudi bolj redilen. :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem