cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katera hrana po bruhanju?

clock-img

10.11.2005, 09:45

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Katera živila se priporočajo po slabosti (za velike in za male)? Malemu (10 mesecev) je verjetno najboljše kar mleko dajat ves dan, kaj pa zame? Kaj se je, ko je clovek izcrpan in oslabljen?

clock-img

10.11.2005, 09:50

clock-img

Anonimen

Za začetek samo čaj oziroma tekočino po žličkah.
Čim manj,da spet ne razdraži želodca.Kasneje pa lahko hrano,nič mastnega.
Kakšno lahko zelenjavno juhico ali čisto nemastno kokošjo.
No saj se bodo še druge oglasile.
Čim prejšne okrevanje obema.

clock-img

10.11.2005, 10:10

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

ne preveč mastna prežganka

clock-img

10.11.2005, 10:20

clock-img

sand

pencil-img

105

Jest sem malemu zmlela bobi palčke in mu jih po malem dajala, fajn so, ker so slane, sol zadržuje vodo in preprečuje dehidracijo, pa prežganka in ruski čaj 3 žličke na 15min,lp Sand

clock-img

10.11.2005, 11:04

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Mislim da mleko draži želodec.
Čaj, ne glede al za malega al za tebe, vendar po žličkah - mislim da ruski čaj al indijskiuser posted image , potem pa je dobro tudi da riž skuhaš na vodi in ga poješ - to je bolj zate kot za otroka verjetno, razen če že je ala mlečni riž samo da je kuhan na vodi, je pa kar bljak, samo bolje kot samo prepečenec in čaj!
LP

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

10.11.2005, 11:35

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Ja mleko in mlečni izdelki niso vredu. So pretežki. Če ne gre brez, je potem bolje kakšen jogurt (navaden naj bo, ti mu pa vmešaj notri banano). Drugače pa ne mastne in ne sladke hrane. Je pretežka za prebavo. Mogoče kakšen bel kruh, pa tekočina voda ali nesladkani čaj.. šipek naj bi bil vredu ali pa melisa.
Meni ko je bilo slabo mi nasplošno ni kaj dosti pasalo, sem pa bobi palčke jedla (sol), pa pila šipkov čaj (voda mi je še prebavne težave poslabšala),pa kruh bel sem jedla.. Pa banane..

clock-img

10.11.2005, 11:37

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Pa še prežganko (juha iz vode in moke)  sem si skuhala, ker sem imela še drisko.. za slabost verjetno tudi ne bi škodila..

clock-img

10.11.2005, 11:40

clock-img

niki5

pencil-img

1902

še nekaj sem se spomnila.. za težave z želodcem (slabost, bruhanje) pomagajo stvari, ki so hladne! Recimo tudi sladoled (čeprav je pa v njem veliko sladkorja).. ker vroče ga še bolj razdražijo.

Mogoče lahko skuhaš kakšno rižoto (z zelenjavo, ki je lahka.. korenček recimo), katero lahko tudi hladno poješ.

clock-img

10.11.2005, 12:06

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Najboljše hrana po bruhanju je tista, ki se ti zalušta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem