cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katera šolska zdravnica dobra v Kranju?

clock-img

02.05.2012, 19:48

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Sina bom morala počasi prepisati iz pediatrične ambulante na šolsko,pa me zanimajo vaše izkušnjein mnenje v zvezi s šolskimi zdravniki v Kranju?
hvala

clock-img

02.05.2012, 20:30

clock-img

benika

pencil-img

7793

To sem jaz zadnjič spraševala eno sestro, ki dela na šolski, pa se nisem zapomnila priimka zdravniceuser posted image Je pa rekla, da nam otroka ni treba prepisovat, da iz pediatrije sami pošljejo gor vse kartone, ko pa prideš prvič tja, si pa izbereš zdravnika.

clock-img

02.05.2012, 20:30

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

Marjeta Kuborič (nekaj podobnega no, ne spovnem se več), sem jo sama imela, pa je bla tiste cajte zelo v redu...

clock-img

20.08.2012, 11:12

clock-img

tilči

pencil-img

4202

še kakšna nova informacija?

clock-img

20.08.2012, 11:26

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Jelka Hostnik. Ima zasebno šolsko ambulanto s koncesijo, v ZD Kranj (samo ne v šolskem dispanzerju).

clock-img

20.08.2012, 16:04

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Jelka Hostnik. Ima zasebno šolsko ambulanto s koncesijo, v ZD Kranj (samo ne v šolskem dispanzerju).

sem jo že klicala in sva zmenjeni,da septembra prinesem kartoteto k njej

clock-img

27.08.2012, 13:48

clock-img

ery

pencil-img

1675

AHA..potem priporočate Hostnikovo? tudi mene to čaka, pa pojma nimam kam dat otroka..:(

clock-img

05.12.2014, 15:14

clock-img

mojcamd

pencil-img

1

Ne vpisujete k dr. Jelki Hostnik, katastrofa od katastrofe. Nisem še naletela na slabšo ambulanto. Čakaš 1-2,5h. Nimamo nekih velikih težav z zdravjem ampak vedno napačno postavlena diagnoza. Katastrofa. Oz. odvisno kako se pišeš in ali si samoplačniško.

clock-img

15.09.2016, 21:08

clock-img

pokpikica

pencil-img

1

Mi imamo Jelko Hostnik in ju bom drugam prepisala,ker je katastrofa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem