cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kater mobilni operater na HR?

clock-img

08.07.2007, 22:01

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Gremo jutri na morje, pa moram imeti mobitel stalno prižgan (paničen moškiuser posted image ). Kater operater je najbolj ugoden za Mobitelove naročnike, da ne bom spet plačala ko luda?

clock-img

09.07.2007, 08:03

clock-img

pikica*13*

pencil-img

45

Za Mobitelove naročnike je najbolj ugoden VIP, sem ravno kakšen dan ali dva nazaj zasledila razpredelnico v enem časopisu ( se ne spomnim točno v katerem)!

Lep dopust!!

clock-img

09.07.2007, 08:12

clock-img

Anonimen

Narobe.
Simobil=VIP (jaz imam Simobil)
Mobitel=oni drugiuser posted image

clock-img

09.07.2007, 09:28

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

nimam pojma tistih 10 dni probam čimmanj klicat z mobitela ampak raj sms pol pa plačam kolikor nakasirajo. mam pa mobitel sos+

clock-img

09.07.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

Se mi zdi, da imata oba enake cene za iste storitve, samo opisi so drugačni in na prvi pogled izgleda različno.

Iz kateregakoli omrežja kličeš, je drago kot user posted image

clock-img

11.07.2007, 10:40

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Po moje je najboljše imet mobitele kar zaprte. Občasno ga odpreš, da vidiš, če imaš kakšen SMS in to je to. Kakšen SMS že odpišeš, da doma vidijo, da je vse OK.

clock-img

11.07.2007, 17:35

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

V tedniku Dobro jutro je članek o tem in piše, da je za mobitelove naročnike in uporabnike najceneje VIP.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

12.07.2007, 10:15

clock-img

solinar

pencil-img

76

Povzeto iz tednika Dobro jutro:

Kdo je cenejši?
Za klice in pošiljanje SMS sporočil je tako za Mobitelove in Simobilove uporabnike ceneje izbrati operaterja VIP. Za eno minuto klica bodo Simobilovi uporabniki v omrežju VIP odšteli 0,80 eura, Mobitelovi pa 0,95 evra. V kolikor boste izbrali operaterja T-Mobile, boste pri Simobilu plačali kar 1,25 evra, pri Mobitelu pa 0,97 evra. Če ste naročnik Mobitela, izberite T-Mobile le v primeru prenosa podatkov – za prenesenih 100 kB boste pri T-Mobile plačali 0,51 evra, pri VIP-u pa 0,94 evra. Simobilovi uporabniki pa podatke raje prenašajte preko operaterja VIP, saj je v primerjavi s T-Mobile skoraj dvakrat cenejši.

Drugače pa sam prakticiram,da se javimo z SMSom,telefone imava izklopljene - vklapljava jih samo zvečer,da pregledava,če je kakšen nujen SMS...
...in prav paše,da ni tistega zvonenja okoli glave user posted image

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem