cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katalog Schäfer

clock-img

21.03.2006, 17:30

clock-img

india

pencil-img

5342

A ga je katera že dobila? jaz se nekako ne morem odtrgati od čudovitih zadevc za vrtove in terase, samo vse skupaj je tako peklensko drago, da bomo morali kar pridno šparati za okrasitev vrta z njihovimi okrasi.
Čeprav vrtne gugalnice in še neke malenkosti pa so po dokaj normalnih cenah.
Zanima me, če je katera že kupovala preko njih?

clock-img

21.03.2006, 19:03

clock-img

tascha

pencil-img

482

Mi smo 1x naročili neke prevleke za ležalne stole. pa niso bile ne vem kaj.user posted image Smo jih vrnli in dobili denar nazaj. Sicer je trajalo dolgoooo časa, ampak smo le dobili.
Sem pa gledala tanovga. Imajo res lepe stvari, ampak kaj, ko so tako drage.user posted image

clock-img

21.03.2006, 20:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Veliko stvari je res lepih, a dragih. Ampak tu pa tam je pa kak izdelek tako negravžen, da boh pomagaj. Recimo artikel D na strani 3, pa tisti kovinski flamingo z ogrlicouser posted image ...

clock-img

21.03.2006, 22:34

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, Jančika prav imaš glede teh stvari. Nekatere zadeve so hiper neokusne, prav take da se sosedom zameriš user posted image user posted image . Sicer pa, vsake oči majo svojga malarja, kaj bi pa blo, če bi nam vsem isto ugajalo??
Meni so všeč predvsem naravne, lesene ali kamnite zadeve, ne maram kiča in plastike.

clock-img

22.03.2006, 07:31

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Ja, tale schaefer je katalog za dušo. Vsaj zame. Ok, pustimo res neokusne zadevćine, teh je kar veliko v njem, ampak lesene stvari pa so čist kul.

Z možem sva že parkrat naročila in ni blo težav, razen z dobavnimi roki. Traja da dobiš.

Sicer pa je pri nas na Brezovici en center (ne bom reklamirala), ki ima iste masivne zadevčine in podobne stvari naprodaj. Cene so dost podobne kataloškim. Ampak je pa balzam za dušo.

clock-img

22.03.2006, 19:35

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz pa še nisem slišala za ta katalog. Kje se pa dobi?

clock-img

23.03.2006, 17:27

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz sem ga dobila po poti, mislim, da sem ga naročila nekje na netu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem