cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Karikatura za darilo

clock-img

31.08.2006, 12:11

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Poznate mogoče koga, ki riše karikature? user posted image

Tast bo imel kmalu 50 let pa bi mu rada podarila res dobro karikaturo njega samega. Mogoče pa je kdo kje, ki ti jo nariše na podlagi fotke? Kakršnakoli inf. dobrodošla. user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

31.08.2006, 12:40

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Najprej ti moram povedat, da je to odlična ideja!
Moj fotr jo je dobiu za 50 let in je biu presrečen.
Obstaja en gospod v Mengšu (bi mogla povprašat za naslov oz. telefon), ki to nariše zlo dobr.Neseš mu par fotk, poveš s čim se ukvarja in on to vse vključi.

Lej ti povem primer mojega fotra.On je navdušen kolesar, dela na banki, je aktiven gasilec, ima psa, piše pa se tako kot je ime eni slovenski gori.
Gospod ga je narisal na kolesu (v bančnem kolesarskem dresu-ki ga res ima), iz žepov na riti mu ven gledajo bančne kartice, na prtljažniku ima gasilsko čelado, za njim teče kuža (na vratu ima obešeno tablico z imenom), v ozadju pa je omenjena slovenska gora.Perfektno res!Zdaj slika visi v kuhinji, je sploh noče umaknit, hoče da jo usi vidjo.

Za ceno se ne spomnim (fotr je namreč potem naročil isto stvar za kolega), lahko ap ti zrihtam naslov in telefon, če hočeš.

clock-img

01.09.2006, 13:43

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Luna, res bi ti bila hvaležna, če bi mi priskrbela vsaj tel. št. od tega gospoda! Prosim, prosim! user posted image

clock-img

01.09.2006, 14:40

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Dobiš seveda, sam ne vem na pamet.

clock-img

02.09.2006, 10:32

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

user posted image  HVALA! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem