cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Karavan

clock-img

21.09.2005, 23:53

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Imate kakšno idejo, kako v prtljažniku priredim prostor za nakupljeno robo, da se ne bo premikala čez celo?
Se da kaj kupit (mreža, škatle...)?
Dežujte z nasveti
LP

clock-img

21.09.2005, 23:56

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Moja mati uporablja tiste plastične zložljive škatle od Interspara, res praktično.

clock-img

22.09.2005, 00:12

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Kupi nov avto. Sej se hecam. Mi imamo že original mrežo v avtu in kaveljčke za zataknit

clock-img

22.09.2005, 07:58

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Tudi mi imamo na dnu prtljažnika take kljukice, za katere se potem zatakne mreža, ki je elastična. Potem robo enostavno zatlačiš spodaj.
Če nakupimo več, imamo pa plastično zložljivo škatlo, kot pravi polona2.

clock-img

24.09.2005, 09:38

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Jaz sem v Obiju kupila dva plastična zabojčka in zdaj tja noter zlagam nakupljene drobnarije. Ta velike stvari pa naložim zraven in se nič več ne vozi sem in tja.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2005, 08:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

jaz sme imela zadeve podobne držalom za knjige na knjižni polici. Le da so bili manjši, lažji iz plastike, na spodnji strani pa je bil ježek. Tako si ježek pritrdil na dno prtljažnika,in le ta je držal škatlo. Mah ne vem kako nej povemuser posted image user posted image
Drugače pa obstajajo tudi mreže, s katerimi pripneš celotno škatlo, vendar so ti ježki boljši, ker jih lahko premikaš po celm prtljažniku. najbolje pa bo vprašati nekje kjer prodajajo avtomobilsko opremo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem