cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kapljice Oleovit

clock-img

25.09.2016, 22:44

clock-img

MCkovac

pencil-img

8

Je kdo slišal za kapljice Oleovit? Baje, da se jih da kupiti v Avstriji. Zanima nas če jih je kdo uporabljal in kako se je otrok odzval. So ga mogoče napihovale? Hvala za odgovor.

clock-img

26.09.2016, 19:01

clock-img

Bigmamma

pencil-img

215

Zdravo.
Jaz sem kupila Oleovit D3 kapljice za sineka, je imel zelooo hude krcke, po Plivit D3 kapljicah je bilo opazno huje. Pri teh Oleovit ni bilo krcev niti kaksnih drugih stranskih ucinkov, so menda na oljni osnovi, zato pa ni krckov. Tako da priporocam, jih pa dobis preko ene gospe v Slo, lahko ti napisem njeno stevilko v zs..

clock-img

17.10.2016, 21:37

clock-img

MCkovac

pencil-img

8

Ravno prejšnji teden je bila moja sestra v Avstriji in nama jih je kupila, tako da hvala za pomoč. So pa očitno boljše in drži kot pribito, že po dveh dneh nismo imeli več krčev, tako da priporočam vsakemu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem