cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kampiranje ob Blatnem jezeru

clock-img

10.03.2009, 14:38

clock-img

silvy

pencil-img

174

A je kdo bil tam? Ponudb je veliko, a nevem katero bi izbrala. Malo sem čekirala po netu, pa mi ni čist vse jasno. Zanima me:
- kateri kamp priporočate (z 2-letnikom)?
- kateri kraj sploh?
- kakšen je dostop do vode?
-baje da je voda nizka, kaj pa temperatura vode?

Aja, radi bi bili blizu plaže, pa da so igrala ....ne bi se pa radi selili iz kampa v kamp, ker smo preleni za take zadeve.

Hvala!

Silvy

clock-img

10.03.2009, 17:59

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

glede kampa ne vem, samo voda je primerne temperature in tako nizka, da bi po moje lahko šel na drugo stran brez da znaš plavat.

clock-img

02.04.2009, 23:00

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mi smo bli enkrat na blatenem jezeru.... super je blo dober dostop do plaže igrala med kampom in plažo.... voda je super v vodi mivka, ful plitka daleč od obale, je pa treba pazit k se otroc (mal večji) igrajo in delajo luknje v dnu, ki se seveda ne vidijo in ti naenkrat zmanjka tal pod nogami, predvsem je nevarno za male otroke in če neseš melega otroka in padeš.... šli smo na spodnjo stran (bojda je boljša kot zgornja) slabe strani takratnega kampiranja so pa na prvem mestu komarji in potem železnica in glavna cesta.... sicer železnica niti ni tak moteča, čeprav je potekala v bistvu posredi kampa ampak ta glavna prometnica je pa res bla user posted image dolgo v noč je promet in potem že zgodaj zjutraj....
na žalost se imena kampa ne spomnim blo pa je ful poceni in zelo lepo urejeno, mi smo šli kr na blef tam je tak polno kampov tak, da če tud greste kr tko boste hitro našli kar vas bo pritegnilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem