cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kampiranje na otokih

clock-img

01.06.2010, 21:47

clock-img

Lenčaflenča

pencil-img

1

Letos načrtujemo, da bomo počitnice preživeli v enem od kampov na hrvaških otokih. Tisti, ki ste že bili kje z otroki, kar priporočate (otok in kamp).
Imamo namreč enega 2 letnika in enega 4 letnika.

clock-img

01.06.2010, 22:31

clock-img

yaris

pencil-img

549

Tudi mi imamo otročka stara 2 in 4 leta, ampak po resnici povedano si ne upam iti z njimi kampirat, ker sta oba zelo živahna.
Bi me bilo strah, da ponoči kam gresta, ko bi spali.
Zato gremo raje v apartma, da zvečer obrnem ključ in greva z user posted image mirno spat.
Kampirat bomo hodili ko bosta malo večja, in bolj ubogljiva.
lp

clock-img

02.06.2010, 08:37

clock-img

Ajda A

pencil-img

117

Mi gremo na Mali Lošinj - Čikat. Imamo pa 4 letnico in pol leta starega user posted image .

clock-img

02.06.2010, 08:47

clock-img

alda

pencil-img

3570

user posted image user posted image Ajda: Čikat user posted image user posted image  tam smo mi bili z našima ko je punca imela 7let, sine pa še ne 1. super.
smo pa bili tudi v Kovačinah na Cresu, pa v2x na Rabu v san Marinu .kjer je še posebej fajn, sam me moti to, da je v kampu tudi 99% parzel na pesku, pol ga pa imaš prav povsoduser posted image  tudi v loncih
Tudi v Stela marisu je fajn/UMag/ moti me le da moraš preko glavne prometne ceste do plaže!
Je pa kampiranje ZAKON!!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

03.06.2010, 20:57

clock-img

ninche

pencil-img

11

Mi pa smo zelo radi v kampu Straško na Pagu, zares veliko sence, odlična plaža in dobro urejene potke za sprehod z vozičkom. Sicer so cene malce višje, ampak so pa zato tudi sanitarije res na nivoju:
http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=41

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem