cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kampiranje - pavšal

clock-img

02.07.2008, 21:01

clock-img

zagi

pencil-img

1

Imam vprašanje in sicer; Letos smo se z družino odločili in kupili prikolico na otoku Krku v Njivicah. Vsi smo na "pavšalu". Na dopust bosta z nami odšla tudi ženina starša, ki pa nista na "pavšalu".
Zanima me kaj to pomeni, da nista na pavšalu?
Hvala!

clock-img

03.07.2008, 10:58

clock-img

nynna

pencil-img

576

Če v našem kampu nisi na pavšalu zelo veliko plačaš za bivanje v kampu. Enkrat smo računali, da se ti potem skoraj bolj splača najet sobo. Malo se prej pozanimajte kakšne so cene.

clock-img

05.07.2008, 09:44

clock-img

solinar

pencil-img

76

IZVIRNO SPOROČILO: zagi

Imam vprašanje in sicer; Letos smo se z družino odločili in kupili prikolico na otoku Krku v Njivicah. Vsi smo na "pavšalu". Na dopust bosta z nami odšla tudi ženina starša, ki pa nista na "pavšalu".
Zanima me kaj to pomeni, da nista na pavšalu?
Hvala!

Ker nista na pavšalu, plačata prijavnino (to itak vsak ko je v sezoni prvič dol), dnevno na osebo, turistično takso, ekološko takso in pa avto ker zraven pavšala je zastonj samo za en avtomobil.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem