cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kamp vira na Hvaru

clock-img

28.03.2008, 21:11

clock-img

pojona

pencil-img

61

Zanima me, če je bil kdo že v kampu Vira na Hvaru in če lahko kaj napišete o kampu?

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 28.3.2008 21:58:39 >

CARPE DIEM

clock-img

29.03.2008, 10:29

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Lepa lokacija, zelo malo sence, proti ostalim kampom na otoku zelo drago, do mesta je peš kr daleč. Kakšna je pa plaža pa nisem videla, verjetno lepa. Je pa kamp pred leti kompletno zgorel in so ga predlani obnovili, tako da je vse novo  (kopalnice, wc-ji itd).

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

30.03.2008, 21:21

clock-img

saving

pencil-img

168

Imajo majhno, a simpatično igrišče za otroke. Bife ob plaži je zelo drag. Voda je čista. Plaža je kamenčkasta. WC-ji so čisti. Kamp je relativno majhen in luškan, a precej drag. Do Hvara je daleč, avto je obvezen (v Hvaru zaračunavajo parkirnino).

clock-img

10.07.2008, 01:21

clock-img

spiderman

pencil-img

6

živjo 2 sezoni nazaj smo bili na viru luštno 4kampi skoraj eden zravn drugega kar me je motilo odpatke niso redno čistili pa do mesta je kar mekaj hoda še posebej če maš majhne otroke plaža super morje čisto 

clock-img

15.07.2008, 16:16

clock-img

MOTOM

pencil-img

9

pozdravljeni
kako ste pa otroke pazili glede na to da je vse v terasah.  Za kolko let stare otroke pa je.  Mislim meni ni da bi non stop pazila na plezečega otroka da bi mi čez škarpo padu.  Kolko pa je do morja.  je full strmo so kake stopnice?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem