IZVIRNO SPOROČILO: suzolinka
Ste imeli pa top parcelo. Ja tiste tri so res senče, na ostalih je pa (kot se spomnim) eno samo drevo. No in tam pod njim smo bili pa mi
Mi smo tud hoteli tja it, smo že skor šli ... Unih pod recepcijo pa sploh videla nisem. Tam mora bit pa res fajn.
Mi smo drugač bili v Viri, samo meni absolutno ni bilo všeč. Vse je v breg, izpred šotora ne vidiš morja in to je men čisto mimo. Obnašajo se ful komercialno, prostorček so razparcelirali na čist mejčkene parcelce, da moraš čez 3 parcele (na eni od mnogih teras) hodit do svoje, mimo drugih ljudi na primer, ko glih jejo ins e ti morjo umaknit, da lahko mimo prideš ... No, ko smo bili mi, je bilo še prazno, ampak v sezoni si predstvljam, da mora bit tako, ker so terase res ozke in dostop samo z ene strani, so pa po 3 parcele gor. Potem plaža je majhna, en tak zaliv, tudi skomercializiran, gor so plastični ležalniki, ki zavzamejo skoraj vso plažo, seveda plačljivi ...
Uf, meni to tako ni ...
Tako da smo popokali po parih dneh in hoteli it v med drugim vmes nagledano Mino, samo se nam potem ni dalo tako hitro ustaviti in spet vse ven razpakirati, da smo se kar mimo peljali ... potem do Trogirja, do avtokampa Rožac.
Smo si pa pogledali v glavnem vse kampe na Hvaru in nam je bil Mina najboljši.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 26.4.2011 14:23:25 >