cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kamp Zelena laguna

clock-img

21.03.2006, 08:39

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Pozdravljene!

Pravkar sem dobila ponudbo od kolegice, če bi midva z Vidom šla z njo in hčerkico poleti za en teden v kamp Zelena laguna. No, moški bi ostali doma, ker morajo delati. user posted image
Pa me zanima, kako je tam primerno za dojenčke? Naš bo sicer takrat star že skoraj devet mesecev.
Pa kako se vam zdi s takim malim otrokom kampiranje v prikolici? Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala in lep pozdrav!
Petra

clock-img

21.03.2006, 09:19

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Joj, 2 leti nazaj sem bila z dojenčkom v enem kampu pri poreču, pa ne vem, kako se je imenoval. Je ta v zeleni laguni FKK? No, tisti v katerem sva bila takrat je bil SUPER, SUPER! Res, tudi za dojenčka. Sanitarije super, čiste, sem šla kar z vozičkom notri, ogromno za hodit, senca, sonce, plaža takšna, da se lahko tudi ti namočiš, čeprav dete v vozičku spi ... samo ne vem, kako se imenuje ...user posted image user posted image

clock-img

21.03.2006, 09:22

clock-img

pety78

pencil-img

6109

FKK? Ups, menda ja ni. No ja, vsaj kopalk ne bom nucala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2006, 09:31

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Eden najbolj čistih kampov in lepih kampov, povsem na nivoju. Smo bili lani tam s 15 mesečno punčko. Plaža je betonirana, en delček pa je pesek. A lahko vprašam, katera kolegica ti je ponudila, ker je men ravno včeraj ena rekla, da bo kolegico Petro (a si to ti ) povabila za en teden v prikolico v Zeleno laguno, ker so moški v službi?user posted image

clock-img

21.03.2006, 10:50

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Helena, iz Velenja. user posted image  A misliva isto?

clock-img

21.03.2006, 11:02

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Ja, isto.

clock-img

21.03.2006, 14:42

clock-img

pety78

pencil-img

6109

No, zanimivo. Kak je svet majhen. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem