cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kamp Pomer

clock-img

27.05.2010, 23:10

clock-img

managerka

pencil-img

1

Pozdravljeni!

Letos smo se odločili da bomo poletje preživeli v kampu Pomer, plačali smo tudi paušal. 14 dni nazaj smo izvedeli da je kamp zaprt ker baje nimajo poravnanih obveznosti.Sedaj čakamo kdaj bomo lahko šli postavit prikolico.Zanima me če kdo karkoli ve kaj je s tem kampom oz. je v tem kampu in kam so ga namestili??Vsake informacije bi bila zelo vesela. Na netu sem prebrala da je kr nekaj kampov na Hrvaškem, kateri imajo take probleme...
Hvala za odgovore

clock-img

28.05.2010, 18:31

clock-img

voznikvozniku

pencil-img

92

Žal ni informacij, na mail nihče ne odgovarja, prav tako tudi na telefon. Že januarja so nekaj o tem pisali v Glasu Istre http://www.glasistre.hr/istra/vijest/158659
Na različnih forumih sem izvedel, da še vedno čakajo dovoljenje iz Zagreba, da končno odprejo kamp...podobno se je v začetku sezone dogajalo s kampom Kažela...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem