cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kamp Oliva Rabac

clock-img

23.08.2010, 18:40

clock-img

lippylipe

pencil-img

4

Razmišljamo o pavšalu v tem kampu. Zanima me kakšne izkušnje imate že imetniki pavšala. Kako je s čistočo, urejenostjo in plažo? Je primerno za majhne otroke? Ali je potrebno prikolico čez zimo pospravit ali lahko ostane na parceli? Zanima me tudi, kje lahko dobim informacijo kateri lastniki v tem kampu prodajajo svoje prikolice in opremo.

Dobrodošle so tudi vse vaše izkušnje s tem kampom.

Hvala za vse odgovore!

clock-img

23.08.2010, 19:46

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi smo bili sicer v hotelu, smo pa šli enkrat čez kamp malo pofirbcat in je lepo urejen. Edino kar ti lahko povem, da plaža je super za majhne otroke, naš je letos zelo užival.

clock-img

23.08.2010, 21:38

clock-img

buči

pencil-img

4367

Mi smo tam že 4 leta. Fajn, ker je kamp majhen, zelo miren, urejen. Meni je všeč, ker se da ful hodit na sprehode, plaža je sicer kamnita, popldan je pol zalivčka v senci. Letos so kar nekaj na novo zrihtali. Pa blizu je Lidl, pa Mercator. Priporočamo!

TDAT - štirje prestopniki!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem