cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kamp Kredo - Lošinj

clock-img

08.08.2011, 17:22

clock-img

latris

pencil-img

136

Mene pa zanima, če je že kdo bil v tem kampu. Smo mislili it naslednji teden, pa me zanimajo konkretne izkušnje.

clock-img

10.08.2011, 08:38

clock-img

latris

pencil-img

136

Kaj pa kakšen drug kamp v okolici Malega Lošinja?

A poznate kakšen dober kamp s prodnato plažo, pa da ima velike parcele.

clock-img

10.08.2011, 19:07

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Kamp Kredo je majhen kampek v kamu Čikat. Kot se jaz spomnim, je bila tam skoz gužva. So pa direkt ob morju in trgovini.
Če ne bo prosotra se še vedno lahko nastanite v Čikatu. Ta je pa ogromen in men zelo fajn!

clock-img

25.08.2011, 16:52

clock-img

voznikvozniku

pencil-img

92

Še prejšnji konec tedna (20., 21.8.) je bilo v kampu Kredo vse polno, no v soboto bi lahko našli 2 parceli tik pod mobilnima hišicama, ki pa sta cel dan na soncu. Se je pa potem v nedeljo malce spraznilo, kar velja tudi za Čikat.

clock-img

30.08.2011, 14:18

clock-img

latris

pencil-img

136

Smo šli potem v Kovačine na Cres, kar smo že od lanskega leta nameravali. Je bilo že par parcel prostih, ker je po 15.8. kar nekaj ljudi odšlo domov, mi pa smo prišli 17.8. Me je pa presenetilo, da je bil še vedno skoraj čisto poln kamp, če bi prišli par dni prej nebi dobili mesta.

clock-img

01.09.2011, 11:29

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Mi smo bili v Kovačinah ta vikend (26.-29.8.). Komaj smo našli eno parcelo v senci, pa še to precej daleč od morja. Kamp še vedno poln. 90% pa je nemcev.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem